Members

Approved
Wedding Dj
300

Fie ca ai nevoie de un Dj pentru Nunta, Botez, Aniversarea a 25 de ani de casatorie, fie ca ai un Business si vrei o petrecere de deschidere, Wedding Dj este alegerea perfecta.

Approved
Dj Alexandru Mitrache
350 €

Momentele memorabile sunt atunci cand petrecerea de nunta sau botez ramane in imaginile surprinse de fotograf sau cameraman pe ringul de dans.
Totii invitatii vin sa danseze, iar eu va garantez

Approved
Dj Ciprian Alexandru
200 €

Servicii de dj si muzica live

Approved
Dj Hary
200 €

Sonorizari evenimente si Dj pentru Nunti, Botezuri, Petreceri private.

Approved
DJ Michael
400 €
Approved
Marius DJSin
400 €

Live Your Event !

Approved
DJ Lukas
350 €

Activez ca DJ de aproximativ 12 ani. M-am axat mai mult pe evenimente de tip nunti, botezuri, private party, Christmas Party, Team building, Majorate, etc.

Approved
DJ Cristian Niculici
200 €

Furnizorul tau de divertisment | Informatii si rezervari : 0768788228

Approved
Dj Emil
400 €

Rezident la “Disco Herastrau” din anul 1993 pana in 2004
Din 2005 in acelasi loc “Complex Herastrau” … prezent la majoritatea evenimentelor importante ale complexului

Approved
Dj Andrei Niculescu
1.700 €

Principala solutie in organizarea evenimentelor de divertisment din Romania, va ofera la standarde profesioniste formatii, DJs, MCs, muzicieni, solisti, confetti & artificii, fotografii, filmari etc.

Approved
DJ T.M.C.
180 €

Dj. T.M.C poate intretine atmosfera pe ringul de dans cat este noaptea de lunga prin selectiile variate de muzica si abilitatile sale de a mixa

Approved
Party DJ
200 €

Datorita experientei pe care o avem, fiind de foarte mult timp in acest domeniu, oferim servicii complete pentru orice tip de petrecere sau eveniment care are nevoie de sonorizare.

Approved
Pro Dance DJ
400 €

Echipa proDanceDj este specializata in asigurarea serviciilor de dj nunta, dj botez, lumini arhitecturale, fum greu si alte servicii dedicate evenimentelor precum fotografiere sau filmare nunta, botez

Approved
Partyz Sound
250 €

Dj | Mc | Solisti pentru evenimentul tau
Misiunea noastra: Sa oferim servicii de calitate evenimentelor la tarife avantajoase!

Approved
Dj Caesar
300 €

CAESAR ENTERTAINMENT este o companie exclusivista, tanara, moderna, care tine neintrerupt pasul cu noile tehnologii si tendinte in domeniu, in vederea realizarii unor evenimente de inalta calitate.

Approved
Andreas Dj Music
250 €

Suntem Andreas DJ Music prezenti pe piata de sonorizari si evenimete din 2005 cu peste 800 de evenimente, avem 3 echipe de dj profesionisti, ne deplasam in Bucuresti si pe o raza de 250 km

Approved
Dj.ro
200 €

Asiguram servicii DJ si oferim spre inchiriere/vanzare echipamente de sunet, lumini si video pentru concerte, petreceri de firma sau private, targuri, conferinte, lansari, simpozioane, expozitii etc.

Approved
DJ Cip
250 €

Imbinand experienta cu entuziasmul si pasiunea, venim in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de servicii pentru a va oferi exact ceea ce va doriti sa primiti – un eveniment perfect!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...