Promovare Google Ads si Facebook / Instagram

Ti-ai creat site, pagina de Facebook, Instagram, ai apelat la toate variantele de promovare online dar inca mai ai loc de imbunatatiri?

Venim in intampinarea ta, te ajutam sa te promovezi si in continuare iti propunem 2 variante de promovare.

  1. Google Ads

Poti seta cu ce cuvinte cheie doresti sa apari in prima pagina din Google.

Acesta modalitate de promovare este foarte eficienta, iar rezultatele apar imediat. Putem seta in datele campaniei locatia (sa se afiseza anuntul doar rezidentilor din Bucuresti sau orice al oras), bugetul si perioada de afisare se pot seta oricat si oricand iar anuntul se afiseaza exclusiv persoanelor care cauta exact cuvintele noastre cheie ce au fost setate.

2. Facebook Ads

La fel ca si la Google in platforma Facebook putem seta bugetul, perioada si locatia. Dar spre deosebire de Google unde afisam anunturile persoanelor care cauta activ informatii despre un subiect anume, Facebook are strategie cu totul diferita si anume aici putem seta suplimentar varsta, sexul si cel mai important starea sociala. Adica putem seta sa afisam reclama noatra doar persoanelor care s-au logodit acum 1 luna, 6 luni sau 1 an (how awesome is that!).

Cand ar trebui sa apelam la aceste modalitati de promovare si cum stim ce ni se potriveste cel mai bine?

Aceasta intrebare este cea mai intalnita iar raspunsul este: – Depinde ce ai nevoie.

Ai cateva date libere in calendar din anul acesta? atunci o campanie de 4 – 7 zile este suficient pentru a le ocupa

Doresti sa-ti consolidezi imagina brand-ului tau? In acest caz ai nevoie de o campanie pe termen lung. Indiferent ce varianta alegi, suntem aici sa te consiliem pentru a alege cea mai buna varianta.

O astfel de campanie de promovare cu o agentie presupune in medie un comision de 20% din suma investita + 300 euro comision de set-up al campaniei. Dar noi facem asta 100% gratuit!

*Suma minima de promovare este de 200 lei iar link-ul campaniei va fi catre profilul tau de furnizor.

**Nu percepem nici un comision pentru setarea si administrarea campaniei, dar bugetul investit si cheltuit in platformele Google/Facebook va fi suportat de voi

***La finalul campaniei iti vom trimite un raport detaliat cu numarul de vizitatori, buget, perioada etc.

Doresti sa incepem prima ta campanie de promovare? Asteptam mesajul tau pe Facebook messenger.

No votes yet.
Please wait...

Articole similare

Leave a Comment

CommentLuv