Adrian Ciuca & Orchestra

Change your cover photo
Adrian Ciuca & Orchestra
Change your cover photo
De mic copil m-a cuprins farmecul muzicii, fiind indrumat de catre bunici si familie in parcurgerea primilor pasi in vasta cunoastere a muzicii.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Bucuresti
Muntenia
0730.024.822
300 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Biografie

M-am nascut la 30 iunie 1982 in Campina, judetul Prahova. De mic copil m-a cuprins farmecul muzicii, fiind indrumat de catre bunici si familie in parcurgerea primilor pasi in vasta cunoastere a muzicii. Am fost fermecat de instrumente ca muzicuta, acordeonul si apoi pianul, pe care le-am studiat cu placere si devotament, alaturi de oameni deosebiti din viata mea.

Cu timpul, vocea m-a ajutat sa-mi dau seama ca pot face o cariera stralucita ca solist vocal.

Asa am participat la nenumarate spectacole si evenimente cantand muzica usoara, populara, cat si colinde, in perioada sarbatorilor.

In anul 2010 am absolvit Scoala de Arte Bucuresti, Clasa de canto muzica usoara, avand ca profesori pe doamna Zina Nichita si doamna Viorela Filip.

Alaturi de interpretare am avut si activitate de compozitie, muzica si text, compunand piese de muzica usoara, dar si colinde.

In luna martie a fiecarui an organizez artistic Spectacolul "Culoarea este in suflet" dedicat persoanelor cu Sindrom Down, care are loc in Campina, Prahova. Este felul meu de a multumi ca am acest har si a ma darui pentru aceste persoane care fac parte din viata noastra.

Festivaluri nationale si internationale:

  • Festivalul national de muzica usoara Mamaia
  • Festivalul international de muzica usoara "Dan Spataru" Medgidia.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.8/5. From 58 votes.
Please wait...