Aurrum Palace

Change your cover photo
Change your cover photo
Cu o experienta de peste 1000 de evenimente organizate, echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa organizati evenimentul perfect, exact asa cum l-ati visat
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
0749.048.044
0762.862.025
Bucuresti
Muntenia
49 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16

Centrul de Evenimente Aurrum Palace este locatia ideala pentru nunta, botezul sau evenimentul dumneavoastra. Cu o experienta de peste 1000 de evenimente organizate, echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa organizati evenimentul perfect, exact asa cum l-ati visat ! Va punem la dispozitie 4 saloane cu capacitati si stiluri diferite, ce pot acomoda intre 60 si 1000 de persoane. Va asteptam cu drag pentru a va transforma visul evenimentului perfect in realitate!

Cautati un restaurant pentru nunta in Bucuresti? Centrul de organizare evenimente Aurrum Palace prin echipa sa profesionista va sta la dispozitie pentru a organiza, intr-un salon de evenimente, cea mai frumoasa seara, pana la cele mai mici detalii.

De la saloanele elegante, pana la bucataria si personalul de servire inalt calificat, complexul nostru va garanteaza ca este un restaurant nunta de prima clasa in Bucuresti.