CabinaFotoSmileBox

Change your cover photo
CabinaFotoSmileBox
Change your cover photo
Cabina foto SMILEBOX s-a nascut din dorința de a aduce un plus de distracție evenimentelor speciale și importante din viața ta.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Bucuresti
Muntenia
0724382281
150 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Hai să ne cunoaștem mai bine! Cabina foto SMILEBOX s-a nascut din dorința de a aduce un plus de distracție evenimentelor speciale și importante din viața ta. Vrem să fim siguri că vom surpinde cele mai frumoase zâmbete și cele mai amuzante ipostaze. SmileBox este sursa ideală de amuzament care va oferi o experiență unică și de neuitat tuturor invitaților tăi. De ce SMILEBOX? Cabina foto SMILEBOX reprezintă soluția perfectă care te va ajuta să creezi o atmosferă COOL la orice petrecere și-ți va da libertatea, în același timp, să te distrezi, să te manifești cât mai natural: să râzi cu gura pân-la urechi, să te strâmbi în fel și chip, nu-i musai să stai ,,ca la fotograf”- drept, crispat și cu-n zâmbet forțat… Cabina foto este o adevarată explozie de bucurie, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, totul pentru perpetuarea sărbatorii tale, pentru a o face mai distractivă. Fotografiile vor fi unice, originale și-n același timp, o mărturie a distracției, nu doar a evenimentului în sine! Accesorizează-te după bunul plac din gama largă de accesorii haioase și cabina foto va deveni instantaneu spațiul tău de distracție în stare pura!

Foto / Video, Marturii nunta

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 84 votes.
Please wait...