Cosmin Mircea

Change your cover photo
Change your cover photo
Am făcut cunoștință cu fotografia în urmă cu câțiva ani... imi doream atât de tare să pot imortaliza acel apus de soare văzut de pe creastă și să iau cu mine acasă imaginea aceea vie
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
0767.853.905
Bucuresti
Muntenia
550 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Am făcut cunoștință cu fotografia în urmă cu câțiva ani, în una din călătoriile mele pe munte.

Îmi doream atât de tare să pot imortaliza acel apus de soare văzut de pe creastă și să iau cu mine acasă imaginea aceea vie. Din păcate, am fost dezamăgit de fotografia rezultată iar sentimentul pe care l-am trăit la acel apus s-a pierdut. A fost clipa în care am decis ca acest lucru să nu se mai repete, așa că am încercat să mă perfecționez în arta fotografică.

Am urmat câteva cursuri de fotografie și am participat la alte câteva seminarii și workshop-uri pe teme fotografice.

Orientarea către fotografia de eveniment s-a petrecut prin 2011 când, la solicitarea unor prieteni, am fotografiat întreaga lor nuntă. Atât eu dar mai ales ei au fost mulțumiți de rezultat și atunci am știut că fotografia poate fi mai mult decat un hobby. Este un meștesug fin pe care-l îmbrățișez.

De aceea, vă invit cu drag să stăm de vorbă la o cafea, într-o dimineață somnoroasă sau la o limonadă rece în serile calde de vară și să vedem cum vă pot ajuta să înghețați clipa și să mențineți vie amintirea momentelor frumoase… Voi trebuie doar să zâmbiți!

Dj, Foto / Video, Artificii, Aranjamente / decoratiuni, Candy bar, Invitatii nunta, Marturii nunta