Cotea Razvan

Change your cover photo
Change your cover photo
In decursul anilor am participat la mai multe evenimente de familie unde am experimentat si evoluat. Ne adaptam la situatii neprevazute, iar experienta ne-a invatat sa fim spontani si rabdatori
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
0735.359.999
Bucuresti
Muntenia
300 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16

Experienta de peste 5 ani

In decursul anilor am participat la mai multe evenimente de familie unde am experimentat si evoluat totodata. Am invatat sa ne adaptam la diferitelor situatii neprevazute, iar experienta ne-a invatat sa fim spontani si rabdatori

Aparatura profesionala

Utilizam aparatura profesionala la fiecare eveniment si pentru a fi siguri ca nu exista probleme avem de asemenea si aparatura de backup pentru situatiile neprevazute.

Consiliere

Datorita experientei noastre ,va putem indruma si sfatui in ceea ce priveste organizarea/desfasurarea evenimentului astfel incat sa va bucurati de fiecare moment fara batai de cap.

Servicii Personalizate

Plecand de la un pachet de baza puteti adauga optional,mai multe servicii pe care le doriti astfel va creati propriul pachet potrivit pentru nevoile si bugetul vostru.

COSTURI FIXE

Vom discuta de la bun inceput toate costurile aferente serviciilor solicitate.Astfel la semnarea contractului vei sti exact cat vei avea de platit.

Flexibilitate

Ascultam dorintele si sugestiile clientilor si le adaptam stilului nostru.Vom face in asa fel incat rezultatul sa fie peste asteptarile clientilor nostri.