Dj Andrei Niculescu

Change your cover photo
Dj Andrei Niculescu
Change your cover photo
Principala solutie in organizarea evenimentelor de divertisment din Romania, va ofera la standarde profesioniste formatii, DJs, MCs, muzicieni, solisti, confetti & artificii, fotografii, filmari etc.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

DJ
Bucuresti
Muntenia
0723.198.764
1.700 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16

Principala solutie in organizarea evenimentelor de divertisment din Romania, va ofera la standarde profesioniste formatii, DJs, MCs, muzicieni, solisti, dansatori, confetti & artificii, fotografii, filmari, agenti de paza si hostess pentru orice tip de eveniment.

Infintata in anul 2006, S.C. Sound Sensations S.R.L. este o companie ce se incadreaza pe baza activitatii ce o desfasoara, in domeniul “Organizare Evenimente”.
ATENTIE! Nu suntem o „Agentie De Organizare Evenimente Full-Service” si asta pentru ca, refuzam sa credem ca se poate excela in mai multe activitati. De aceea noi am decis, sa ne asumam doar o singura responsabilitate, poate cea mai importanta din cadrul organizarii unui eveniment, si anume Entertainment-ul sau pe romaneste, Divertismentul. Asadar, iata-ne… Fara colaboratori, fara intermedieri, fara comisioane! La baza actiunilor noastre, aflandu-se doar profesionalism, foarte mult entuziasm, munca, dedicatie si disciplina.
De la inceput si pana in prezent am cautat sa oferim clientilor nostri, exact ce acestia doreau sa primeasca si asa, tinand cont in permanenta de nevoile pietei si dornici de satisfacerea celor mai exigente gusturi, intotdeauna orientati catre dezvoltare, ne-am perfectionat si am devenit in momentul de fata unul dintre cei mai importanti furnizori de astfel de servicii din tara.

Contactati-ne in vederea unei intalniri, in urma careia vom stabili, tinand cont de dorintele d-voastra si sfaturile noastre, pas cu pas organizarea si desfasurarea evenimentului din acest punct de vedere.
Nu va obligam sa ne alegeti pe noi, dar va obligam sa tineti cont ca evenimentul dumneavoastra este irepetabil. Un esec in organizarea acestuia, ar genera un gust amar pentru toti si implicit ar lasa in urma o amintire neplacuta… Nu lasati pe mana amatorilor responsabilitatea organizarii evenimentului dumneavoastra, Sound Sensations are pregatirea si experienta de care aveti nevoie!

Reusim de 15 ani sa oferim servicii de o calitate fara precedent in Romania. Va multumim pentru feedback-ul si review-urile voastre. Asta ne face sa fim mai buni, si mai buni, cei mai buni…

Experienta si pregatirea noastra stau la baza tuturor actiunilor noastre. Nu acceptam jumatati de masura sau mediocritatea si vrem, fara exceptie, sa fim mereu la inaltimea asteptarilor dvs.

E greu de crezut si in acelasi timp greu de realizat, dar compania noastra nu a inregistrat in decursul a 15 ani de activitate si mii de evenimente organizate, nici macar un ESEC. Si asta pentru ca noi am inteles ca fiecare eveniment in parte este irepetabil, fara reluari. De aceea pregatim totul in detaliu cu mult timp inaintea evenimentului tau.

Noi nu reprezintam un serviciu, suntem este un standard de calitate. Asadar, nu va lasati inselati de persoane sau firme care folosesc materiale reprezentative ce au legatura cu evenimentele organizate de noi. Reusita acestora s-a datorat acestui sistem unic si precis creat de noi. De profesionalismul si exigenta cu care tratam fiecare caz in parte. Ganditi-va la acesta ca la o reteta perfecta din bucatarie, care nu da niciodata gres daca se respecta ingredientele si cantitatiile indicate. Folosim un pattern (model) pe care l-am dezvoltat si l-am imbunatatit in permanenta de-a lungul anilor. Dupa 15 ani de activitate in acest domeniu, in care am inregistrat doar reusite (nici un esec), putem spune ca acest pattern a atins perfectiunea.

Exigenta impusa de noi, naste calitatea ceruta de voi!

 

“I’m the Owner and the General Manager of Sound Sensations Romania. And here, we are dedicated to you and all your different entertainment needs. We’ve been around for over 15 years and we’ve won several awards for the best entertainment firm. But, our most important win is making you a happy, life-long customer.”

ANDREI NICULESCU

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...