EgiiWeddings

Sending
User Review
0 (0 votes)
Change your cover photo
Change your cover photo
EgiiWeddings
Suntem doi fotografi, doi artisti ce isi doresc intotdeauna ca mirii sa ii considere prieteni, mai intai si apoi CREATORII DE AMINTIRI, ce au venit sa le imortalizeze evenimentul. 
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
0749367610
Bucuresti
Muntenia
800 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Greu, tare greu…

  Cand vine timpul sa vorbesti despre tine, e tare greu. Frazele parca nu se leaga si ai crede ca  toate cuvintele insirate spun prea mult sau … prea putin!?

Suntem doi fotografi cu patru ochi      (ma rog … 6 daca punem si o pereche de ochelari), doi artisti ce isi doresc intotdeauna ca mirii sa ii considere prieteni, mai intai si apoi CREATORII DE AMINTIRI, ce au venit sa le imortalizeze evenimentul. 

Ne place…

      Ne place in primul rand, sa ascultam povestea voastra de dragoste si apoi sa luam parte activa la evenimentul pe care l-ati pregatit. Incercam sa surprindem nu numai frumosul dintr-un eveniment, dar si emotiile participantilor. Vrem sa lipim pe senzorul aparatului de fotografiat, lacrima din coltul ochiului unui tata ce isi vede fata imbracata in rochie de mireasa, stralucirea din ochii mirelui ce isi vede aleasa cu voalul acoperind coafura superba, multumirea miresei cand isi priveste machiajul minunat in oglinda, bucuria nuntasilor ce salta voiosi pe acordurile de vis ale muzicantilor.

Intr-un final…

 Unii ar crede ca nuntile sunt plictisitoare, insa nu si noi… 

 Fiece nunta este un eveniment unic, irepetabil, cu toata agitatia ce o inconjoara, cu micile imperfectiuni, cu emotiile si asteptarile, implinite sau nu.

Important este sa o tratezi cu seriozitate si sa respecti atat mirii cat si pe ceilalti participanti la nunta.      

Dj, Masina de fum, Artificii, Animatori copii

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact