Folcloric BAND

Change your cover photo
Folcloric BAND
Change your cover photo
Folcloric BAND este deja un brand ... muzicanti, lautari, trupa, formatie sau band, indiferent cum ne veti numi, noi iubim folclorul si mereu Folcloric BAND vom fi !
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Argeș
Muntenia
0753470279
2.000 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

”Folcloric BAND” se ocupa de partea artistica a evenimentului dumneavoastra, adresandu-se tuturor evenimentelor la care muzica si voia buna este prezenta, garantand succesul acestora. De-a lungul timpului, am participat la o gama variata de evenimente unde am promovat atat folclorul cat si muzica usoara romaneasca si internationala. Calitatea sunetului, asigurata de instrumente muzicale, instalatii profesionale de sonorizare si de lumini din gama Yamaha, Roland, Dyanacord, Sennheiser, Shure, etc. contribuie la sustinerea oricarui tip de eveniment. Folcloric BAND-seriozitate si profesionalism !

Formatie, Dj, Cazare invitati

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 79 votes.
Please wait...