Fotosebastian

Change your cover photo
Fotosebastian
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Vrancea
Moldova
0748190209
500 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Un fotograf pe tot parcursul evenimentului nu avem un numar limitat de fotografii . Predarea se face pe suport Stick ,fotografiile se pastreaza timp de 3 ani pe servar personal cu posibilitatea de acces user si parola.

500

Un fotograf pe tot parcursul evenimentului nu avem un numar limitat de fotografii . Predarea se face pe suport Stick ,fotografiile se pastreaza timp de 3 ani pe servar personal cu posibilitatea de acces user si parola. O fotocarte marimea 25 x 72 cm 40 file deschis cu cutie inclus Orice pagina in plus se va plati suplimentar

800

Doi fotografi pe tot parcursul evenimentului nu avem un numar limitat de fotografii . Predarea se face pe suport Stick ,fotografiile se pastreaza timp de 3 ani pe servar personal cu posibilitatea de acces user si parola. O fotocarte marimea 25 x 72 cm 40 file deschis cu cutie inclus Orice pagina in plus se va plati suplimentar Save the date inainte de nunta sesiune foto, plus ca avem posibilitatea de a ne cunoaste mai bine .

1500

Suntem o echipa formata din Tata si fiu .

Foto / Video

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 84 votes.
Please wait...