Change your cover photo
GRADINA VLAHIIA
Change your cover photo
Grădina Vlahiia din Snagov, numită și Satul Poveștilor sau Micul Maramureș de lângă București, un loc plin de autenticitate, originalitate și tradiție.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
Ilfov
Muntenia
0729.883.109
75 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Grădina Vlahiia, supranumită "Satul poveștilor", se întinde pe 3 hectare în mijlocul naturii, un loc plin de farmec și tradiții, ideal pentru astfel de evenimente. Restaurantul oferă până la 150 locuri în interior și 15 locuri pe terasă. Totodată, dispunem de 18 camere pentru cazare în case tradiționale maramureșene, încadrate la categoria ****4 margarete și de o frumoasă bisericuță, copie fidelă a bisericii Mănăstirii Dintr-un Lemn din sec. XV, jud. Vâlcea, în care se pot organiza diferite ceremonii.

Formatie, Dj, Foto / Video, Restaurant, Aranjamente / decoratiuni, Candy bar, Limuzine, Torturi de nunta, Cazare invitati, Furnizori de bauturi

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact