Mirage Studio

Sending
User Review
0 (0 votes)
Change your cover photo
Change your cover photo
Mirage Studio
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
+40744266541
Timiș
Banat
500 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Acest pachet de servicii se adreseaza unui eveniment cu durata si complexitate mica. Oferim un numar nelimitat de fotografii, filmare full-Hd, montajul filmarii, un clip video scurt cu cele mai frumoase momente.

650

Pachet adresat unui eveniment cu o durata si complexitate medie. Oferim un numar nelimitat de fotografii, sedinta trash the dress, un album simplu. Pe partea de filmare, folosim echipamente de filmare 4K pentru a obtine maximul de detalii, livrarea se face in format 1080p, montajul este unul mai complex, este inclus un clip video montat artistic, slide video si microfoane profesionale.

950

Cel mai complex pachet al nostru. Pe partea de fotografie: un numar nelimitat de fotografii, albumul este unul elegant, sedinta trash the dress, consiliere. Pe partea de filmare: filmare 4k, clip video montat artistic, echipamente de stabilizare, slide video, slow motion, microfoane profesionale, color grading profesionist al filmarii

1300
Foto / Video

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact