Robertino Bezman

Change your cover photo
Robertino Bezman
Change your cover photo
Îmi plac nunţile unde mirii se distrează, sunt relaxaţi. Îmi plac nunţile unde mirii conştientizează că e o zi unică în viaţa lor şi că foarte important este să se bucure de acele momente unice.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Galați
Moldova
0745622868
749 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Nu am primit o cameră foto cadou când eram mic, niciunul din strămoşii mei nu a fost vreun fotograf renumit (cel puţin din câte ştiu eu 🙂 ). Nu am nici cea mai vagă idee de unde a apărut dorinţa de a fotografia. Îmi amintesc doar că prin primăvara anului 2007 m-am trezit cu această dorinţă, Din 2010 am renunţat la mass-media (unde petrecusem 15 ani interesanţi) şi m-am dedicat exclusiv fotografiei. Fotografiei de portret şi de eveniment. Mă număr printre cei care merg la “serviciu ” cu mare drag căci mi-a plăcut la nebunie ce am făcut şi iubesc ce fac acum. Iar cei cu care am colaborat până acum au simţit acest lucru.

Îmi plac oamenii. Şi îmi plac oamenii care sunt dispuşi să afle cine e omul din spatele aparatului. La urma urmelor, vom avea o relaţie care uneori poate dura şi doi ani. Crezi că poţi fi la fel de destins(ă) în faţa unui necunoscut ca în faţa unui prieten pe care îl ştii de 20 de ani? De aceea prefer întâlnirile faţă în faţă (fie că sunt la studio sau pe Skype) pentru a afla dacă suntem pe aceeaşi lungime de undă. Şi pentru ca voi să aflaţi dacă vă puteţi relaxa în prezenţa mea.

Îmi plac nunţile unde mirii se distrează şi sunt relaxaţi. Îmi plac nunţile unde mirii conştientizează că e o zi unică în viaţa lor şi că orice s-ar întâmpla în acea zi, singurul lucru important pentru ei este să se bucure din plin de acele momente unice. Îmi plac nunţile unde mirii colaborează la şedinţa foto si nu uita ca in ciuda oboselii îşi pot crea amintiri frumoase. Îmi plac nunţile unde nu sunt grăbit să termin fotografiatul pentru că trebuie să ajungem… undeva. O fotografie reuşită se obţine într-o fracţiune de secundă însă procesul prin care se obţine e de durată şi necesită… răbdare.

Educaţia este un lucru foarte important din punctul meu de vedere. Fără ea nu te poţi dezvolta. Iar mie îmi plac provocările. De aceea particip anual la cel puţin un seminar foto. Din acelaşi motiv, sunt şi membru al câtorva renumite comunităţi foto internaţionale.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.8/5. From 58 votes.
Please wait...