Silhouettes.ro

Change your cover photo
Silhouettes.ro
Change your cover photo
Știm că iubești frumosul, emoția și pui pasiune în evenimentul tău. Noi iubim fotografia și vrem să îți redăm amintirile exact așa cum ți le dorești! Hai la o cafea și povestește-ne mai multe!
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Bucuresti
Muntenia
0724521199
0737737737
1000 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16 #18
Era deja împreună de câteva luni atunci când, din dorința de a petrece mai mult timp unul cu celălalt și de a împărtăși dragostea comună față de fotografie, am decis să devenim cuplul Silhouettes.ro. Iubim ceea ce facem și ne distrăm din plin la evenimente, iar asta se vede cu ochiul liber. Venim la pachet cu multă implicare, optimism, anduranță și răbdare. Pentru noi este o mare bucurie că majoritatea clienților ne devin prieteni. Și da, ni s-a întâmplat de multe ori ca, din fotografi de nuntă, să devenim fotografi de botez pentru clienții noștri.
Foto / Video

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 79 votes.
Please wait...