SMURFS' PHOTO BUS

Change your cover photo
SMURFS' PHOTO BUS
Change your cover photo
Smurfs’ Photo Bus este mai mult decat un VW Transporter retro reconditionat. Ei bine, este o cabina foto mobila care aduce un aer cool evenimentelor importante din viata ta!
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Constanța
Dobrogea
0723933727
0799099416
350 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Smurfs’ Photo Bus este mai mult decât un VW Transporter retro reconditionat. Ei bine, este o cabina foto mobila care aduce un aer cool evenimentelor importante din viata ta! Acest Photo Booth din interiorul masinii, unic si distractiv pentru toate varstele, iti ofera printuri calitative si nelimitate pe parcursul intervalului orar ales. Va crea cele mai traznite fotografii cu ajutorul mastilor si props-urilor haioase pe care le vei avea la dispozitie.  Ce iti mai oferim? - Posibilitatea dublarii/ triplarii fotografiilor, pentru grupuri mai mari de 4 persoane - Personalizarea fotografiilor in functie de designul dorit - Benzi magnetice pentru transformarea fotografiilor in marturii memorabile - Postarea tuturor imaginilor digitale pe pagina de facebook - Creare GIF-uri

Marturii nunta

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate. Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 84 votes.
Please wait...