Tomani's Emotion

Change your cover photo
Change your cover photo
Sunt Cristina, mamica unei minunate fetite de 3 ani pe nume Emma si a unei cateluse pe nume Tora. In restul timpului, sunt fotograf de familie. Pasiunea pentru fotografie am avut-o dintotdeauna.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
0721.468.677
Bucuresti
Muntenia
100 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16

Sa vorbesc despre mine este greu, sa scriu cateva randuri despre mine, cred ca este si mai greu. Insa voi incepe cu inceputul. Sunt Cristina, mamica unei minunate fetite de 3 ani pe nume Emma si a unei cateluse pe nume Tora. In restul timpului, sunt fotograf de familie. Pasiunea pentru fotografie am avut-o dintotdeauna, insa curajul de a-mi desface aripile pentru un prim zbor singura, s-a intamplat acum cativa ani. Este de-a dreptul minunat sa faci in viata ceea ce iti place cel mai mult si sa traiesti din asta si incurajez cu tot sufletul perseverenta de a atinge un tel. Pentru mine fotografia este un mod de viata, este o atitudine care trece de la o emotie la alta. Ador experientele si oamenii pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului, fiecare dintre ei ajutand putin cate putin la formarea persoanei care sunt azi. Abia astept sa ne cunoastem si sa planuim impreuna multe momente magice.