Harta localizare punct de ridicare EasyBox

Harta interactiva cu cele peste 480 de puncte de ridicare de tip locker automat EasyBox din 6 orase poate fi consultata live. Am creat aceasta pagina pentru a identifica mai usor punctele de ridicare disponibile

Care-i diferenta dintre livrarea standard acasa si livrarea prin EasyBox?

Diferentiatorul principal este livrarea in 24 de ore cu posibilitatea de a ridica coletul non stop la orice ora doresti, pe cand la livrarea standard trebuie sa fii disponibil la ora la care ajunge curierul la adresa ta.

Cel de-al 2-lea diferentiator este costul de doar 14,4 lei

Ajutorul unui astfel de serviciu il remarcam in situatiile de “criza” cand avem nevoie de un produs pentru nunta sau botezul micului ingeras iar serviciul standard de livrare a oricarui curier nu se poate incadra.

Nota livrarea in 24 de ore se poate face doar pentru produsele aflate in stoc. Pentru produsele care se realizeaza pe comanda (in general personalizate) termenul standard este de 3 -5 zile lucratoare.

In cazul in care aveti o urgenta va invitam sa ne contactati pe facebook messenger sau pe whatsapp iar in functie de tipul de produs va putem confirma daca se poate realiza in timp util.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?