Pentru demararea procedurii de retur, clientul trebuie sa transmita o notificare in scris pe adresa support@23h.ro in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produselor comandate prin care solicita SC 23h Online Tech srl renuntarea la cumparare 23h Online Tech SRL va raspunde la solicitarea clientului transmitand adresa la care sa se faca returul.

Returul se face fara penalitati si nu este necesara invocarea unui motiv, cumparatorul achitand doar costurile de retur percepute de curier

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva, etc.

Rambursarea costurilor se va face in termen de cel mult 7 zile de la receptionarea produselor, folosind aceeasi modalitate de plata folosita de Cumparator sau in contul bancar indicat de acesta pentru comenzile efectuate cu plata ramburs. Cumparatorul suporta costurile de returnare si este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Site-ul www.23h.ro comercializeaza si produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. O.G. 34/2014.