De ce sa-mi fac cont? (furnizor)

Q: Am suficiente rezervari din recomandari de ce sa-mi mai fac cont pe site?

A: Publicitatea se face mereu, nu incetezi niciodata din a te promova, ba mai mult de atat, este recomandat si mai usor sa spui cine esti atunci cand esti in top.

Pagina ta de profil este ca si o carte de vizita o poti arata chiar si clientilor veniti din recomandari. Crearea unui cont pe site-ul nostru te ajuta sa-ti consolidezi imaginea brand-ului tau

 

Q: Cum sa fac clipurile video?

A: Traim in era selfie! Majoritatea clientilor prefera sa va vada pe voi, in mijlocul actiunii si nu clipuri profesionale realizate de agentii cu sute sau mii de euro.

Rugati un prieten sa va filmeze cu telefonul tinut landscape (culcat) in timp ce performati pe scena. Clipul nu trebuie sa fie mai lung de 3 minute. E atat de simplu!

 

Q: De ce este obligatoriu sa notam pretul?

A: Oamenii sunt diferiti si au nevoi diferite. Un cuplu care-si cauta un furnizor pentru nunta va petrece foarte mult timp vizionand zeci sau poate chiar sute de fotografii / video-uri pana cand se vor hotara pe cine sa aleaga. Iar daca dupa atatea cautari suna furnizorul si nu se incadreaza in buget, si-ar dori mai mult sau nu este disponibil la data respectiva, vor ramane dezamagiti, trebuind sa o ia de la capat.

In plus va fi si pentru voi mai usor, telefoanele primite vor fi deja filtrate, persoanele respective sunt ca si hotarante sa colaboreze cu voi.

 

Q: Este complicat sa-mi completez profilul pe site?

A: Totul este foarte simplu cu casute predefinite si sistem drag & drop. Dureaza doar 1 minut sa te inregistrezi.

 

Q: Cat costa?

A: Inregistrarea este si va fi intotdeauna GRATUITA!

 

Q: In ce ordine sunt afisati furnizorii? Cum pot sa fiu si eu primul in lista?

A: Actualizeaza-ti profilul sau scrie un articol, orice modificare adusa contului tau te va aduce inapoi in top.

 

Q: Cand veti afisa furnizori si din alte orase?

A: Lucram in momentul de fata sa creem parteneriate cu furnizori din toata tara. Speram sa avem acoperire suficienta pentru a-i publica in cel mai scurt timp.

 

Q: Furnizorii din categoria “Alti furnizori” cum sunt repartizati? cine se poate inscrie?

A: Aceasta sectiune este nou incarcata pe site si se pot inscrie furnizori din toate categoriile indiferent de natura lor.

In momentul in care avem inscrisi suficienti furnizori dintr-o anumita categorie, le vom crea pagina dedicata.

Related posts

Leave a Comment