Members

Approved
1200 €

Suntem o echipa completa care va garanteaza reusita unui eveniment.
Echipa noastra este formata din solisti si dj profesionisti, iar partea tehnica include sonorizare si lumini de ultima generatie.

Bucuresti

PLUS member

Approved
3200 €

GRAND MUSIC Events este o companie tanara cu o echipa dinamica ce doreste sa ofere o gama de servicii bogata si accesibila clientilor sai. VOCEA EVENIMENTULUI ESTE LA NOI!

Bucuresti
Approved
Approved
100
Bucuresti
Approved
1.900 €

Dream On Band reuneste muzicieni cu experienta. Fie ca iti place muzica anilor ’80 sau vrei hiturile pe care le asculti acum la radio, cu siguranta vei gasi in playlist-ul trupei melodiile dorite

Bucuresti
Approved
Approved
200

Tu te distrezi iar noi ne ocupam de imortalizarea momentelor frumoase si in doar 1 minut primesti fotografiile !

Ilfov
Approved
4 €

ODORAȘUL MAMEI a pornit simplu prin încercarea de a aduce designul și dragostea pentru tradițional și frumos în viata copiilor noștri.

Iași

PRO member

Approved
59

In locatia noastra veti fi surprinsi de profesionalismul personalului, de atmosfera calda si prietenoasa, de gustul perfect al mancarurilor dvs. preferate asa cum o impune traditia transilvaneana.

Bucuresti
Approved
10

Ne dorim să încercăm cele mai noi design-uri, să aducem un strop de personalitate Palmiye în produsele noastre, fără a ne abate de la cel mai important atuu al nostru: ingrediente 100% naturale.

Bucuresti
Approved
10€

Organizator evenimente

Brăila
Approved
1

Marturii personalizate pt oameni deosebiti si evenimente unice. Pentru invitatii dumneavoastra acestea raman dovezi palpabile ale participarii lor la un eveniment cu adevarat special.

Bucuresti
Approved
1000

Buna,pachetele noaste foto-video pornesc de la 3800 de ron , va putem oferii cabina foto, fum greu impreuna cu gheata carbonca petru pahar, drona, albume piele, cutii din lemn, stick-uri lemn

Călărași
Approved
500
Bucuresti
Jump to page:
1 2 3 4 5
Rating: 3.6/5. From 11 votes.
Please wait...