Members

Approved
100
Bucuresti
Approved
10€

Organizator evenimente

Brăila
Approved
10 €

Oferim pentru inchirierie: Decor sala, decor masina, photocorner din material textil de cea mai buna calitate. Executam: buchete de mireasa, cordelute, bratari, cocarde, lumanari
Preturi accesibile .

Cluj
Approved
100

Pentru mai multe detalii și oferte, vă rugam sa ne contactați in mesageria privată sau telefonic la 0729495555 / 0767060037

Ilfov
Approved
50 €

Green Events este specialistul oricarui eveniment de succes. Noi detinem toate ingredientele ca tu sa savurezi un eveniment memorabil: consultanta, concept, design si project management.

Bucuresti
Approved
8 €

Serviciu de organizare nunti, botezuri și alte evenimente!

Caraș-Severin
Approved
50 €

,,Construim povesti de fericire pentru oameni''

Bucuresti
Approved
100 €

Iti doresti un decor floral de poveste pentru cele mai importante evenimente ? Noi te ajutam sa il ai! Impreuna descoperim ce ti se potriveste si realizam modelul dorit.

Bucuresti
Approved
50€

Buticul cu zambete vă stă la dispoziție cu aranjamente florale (lumânări, buchete, cocarde) realizate manual din hârtie și material textil.

Bucuresti
Approved
100

Suntem specializati in organizari de nunti si botezuri. Realizam handmade invitatii, marturii, arcade, accesorii, pompoane, decoratiuni si multe alte obiecte ce sunt de nelipsit in cadrul unei nunti.

Neamț
Approved
Approved
1

Modele de buchete de mireasa, buchete nasa sau buchete de cununie civila, lumanari de cununie scurte sau lungi, aranjamente de prezidiu sau de masa, lumanari de botez, aranjamente de cristelnita.

Bucuresti
Approved
10

Accesorii, bijuterii si diverse alte lucruri handmade.
Plata se face doar in cont iar livrarea prin Fan Courier, transportul fiind aprox 20-25ron.🦉

Ilfov
Approved
10

Oferim spre închiriere aranjamente florale pentru diverse evenimente.

Bucuresti
Jump to page:
1 2
Rating: 3.6/5. From 11 votes.
Please wait...