Members

Approved
Top Class Events
250
Bucuresti
Approved
PassionBand
490 €

Suntem o echipa completa care va garanteaza reusita unui eveniment.
Echipa noastra este formata din solisti si dj profesionisti, iar partea tehnica include sonorizare si lumini de ultima generatie.

Bucuresti

PLUS member

Approved
DJ Lukas
350 €

Activez ca DJ de aproximativ 12 ani. M-am axat mai mult pe evenimente de tip nunti, botezuri, private party, Christmas Party, Team building, Majorate, etc.

Bucuresti
Approved
DJ AmDY Nunta & Botez
300 €

DJ NUNTA BOTEZ DJ AmDY
Folosim atat in sistem DJ cat si pentru LIVE,amplificare PROF.DYNACORD , BASS DYNACORD, FBT MAX,Yamaha, consola prof.,lumini, laser, fum
programe LIVE - Formatia Movi Band

Bucuresti
Approved
Mc Events Romania
500

Va punem la dispozitie o intreaga echipa formata din: DJ, MC, Solisti de muzica populara, Solisti de muzica usoara, instrumentisti, pregatiti de show, indiferent de tipul evenimentului.

Bucuresti
Approved
Dj buzdugan
Approved
Sound4party
Approved
AzZaEvents
350E

Oferim servicii complete de sonorizare/Dj pentru evenimente festive, Dj Nunta, Dj Botez, Dj Petreceri, Sonorizari pentru firme, Dj Petreceri Firma, Dj Evenimente Caritabile.

Bucuresti
Approved
Wedding Dj
300

Fie ca ai nevoie de un Dj pentru Nunta, Botez, Aniversarea a 25 de ani de casatorie, fie ca ai un Business si vrei o petrecere de deschidere, Wedding Dj este alegerea perfecta.

Bucuresti
Approved
Dj Alexandru Mitrache
350 €

Momentele memorabile sunt atunci cand petrecerea de nunta sau botez ramane in imaginile surprinse de fotograf sau cameraman pe ringul de dans.
Totii invitatii vin sa danseze, iar eu va garantez

Bucuresti
Approved
X Event Romania
1500 €

Bine ai venit în lumea evenimentelor X!
Există pe piață, mii de DJ, sute de formații și soliști. De ce X Event? Pentru că am înțeles diferența dintre un eveniment clișeu și SHOW! Noi creăm EMOȚII!

Bucuresti
Approved
Avevent
800 €

Vom anima atmosfera, vom interacționa cu invitații și îi vom face să se simtă în largul lor, indiferent de tipul evenimentului. Avem o experiență relevantă și în DJ și MC și garantăm buna dispoziție

Brașov
Approved
Dj Ciprian Alexandru
200 €

Servicii de dj si muzica live

Bucuresti
Approved
TSOUND.RO
390 €

TSound.ro | DJ Evenimente, Nunti, Botezuri, Petreceri Private sau Corporate, Aniversari | Echipamente audio si video pentru evenimente, nunti, botezuri, petreceri private, aniversari in Bucuresti.

Bucuresti
Approved
Dj Hary
200 €

Sonorizari evenimente si Dj pentru Nunti, Botezuri, Petreceri private.

Bucuresti
Jump to page:
1 2
Rating: 3.0/5. From 4 votes.
Please wait...