Members

Approved
300 €
Approved
800 €
Approved
250 €

Fie ca ai nevoie de un Dj pentru Nunta, Botez, Aniversarea a 25 de ani de casatorie, fie ca ai un Business si vrei o petrecere de deschidere, Wedding Dj este alegerea perfecta.

Approved
200 €

Servicii de dj si muzica live

Approved
390 €

TSound.ro | DJ Evenimente, Nunti, Botezuri, Petreceri Private sau Corporate, Aniversari | Echipamente audio si video pentru evenimente, nunti, botezuri, petreceri private, aniversari in Bucuresti.

Approved
200 €

Sonorizari evenimente si Dj pentru Nunti, Botezuri, Petreceri private.
Tel: 0761.638.686

Approved
400 €
Approved
400 €

Live Your Event !

Approved
350 €
Approved
200 €

Furnizorul tau de divertisment | Informatii si rezervari : 0768788228

Approved
350 €

Momentele memorabile sunt atunci cand petrecerea de nunta sau botez ramane in imaginile surprinse de fotograf sau cameraman pe ringul de dans.
Totii invitatii vin sa danseze, iar eu va garantez

Approved
400 €

Rezident la “Disco Herastrau” din anul 1993 pana in 2004
Din 2005 in acelasi loc “Complex Herastrau” … prezent la majoritatea evenimentelor importante ale complexului

Approved
1.700 €

Principala solutie in organizarea evenimentelor de divertisment din Romania, va ofera la standarde profesioniste formatii, DJs, MCs, muzicieni, solisti, confetti & artificii, fotografii, filmari etc.

Approved
180 €

Dj. T.M.C poate intretine atmosfera pe ringul de dans cat este noaptea de lunga prin selectiile variate de muzica si abilitatile sale de a mixa

Approved
200 €
Approved
400 €

Echipa proDanceDj este specializata in asigurarea serviciilor de dj nunta, dj botez, lumini arhitecturale, fum greu si alte servicii dedicate evenimentelor precum fotografiere sau filmare nunta, botez

Approved
300 €

SUNET DE EXCEPTIE – volumul sunetului se adapteaza la ritmul si evolutia petrecerii. Scapati astfel de migrene. Momentul este unic, muzica trebuie sa fie de calitate

Approved
250 €

Dj | Mc | Solisti pentru evenimentul tau
Misiunea noastra: Sa oferim servicii de calitate evenimentelor la tarife avantajoase!

Approved
250 €

Muzica este cheia distractiei, lasa amanuntele pe seama DJ-ului! Firma noastra va pune la dispozitie DJ profesionisti pentru nunta, botez sau orice petrecere.

Approved
300 €

CAESAR ENTERTAINMENT este o companie exclusivista, tanara, moderna, care tine neintrerupt pasul cu noile tehnologii si tendinte in domeniu, in vederea realizarii unor evenimente de inalta calitate.

Approved
250 €

Suntem Andreas DJ Music prezenti pe piata de sonorizari si evenimete din 2005 cu peste 800 de evenimente, avem 3 echipe de dj profesionisti, ne deplasam in Bucuresti si pe o raza de 250 km

Approved
200 €

Asiguram servicii DJ si oferim spre inchiriere/vanzare echipamente de sunet, lumini si video pentru concerte, petreceri de firma sau private, targuri, conferinte, lansari, simpozioane, expozitii etc.

Approved
250 €

Imbinand experienta cu entuziasmul si pasiunea, venim in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de servicii pentru a va oferi exact ceea ce va doriti sa primiti – un eveniment perfect!