Members

Approved
Formatie Nunta Botez Bucuresti
800-1700 €

FORMATIE NUNTA BUCURESTI, Botez - Lautari pentru Evenimente
FORMATIA NOASTRA SUSTINE SPECTACOLE LIVE LA PETRECERI PRIVATE, NUNTI, BOTEZURI.

Approved
Trupa Unga
2.500 €

Proiectul UNGA este o trupa nunta live ce va ofera un pachet complet, atat din punct de vedere muzical cat si tehnic.

Approved
Event Band
Approved
Elena Sima
500

Bună! Sunt Elena Sima. Știu. Căutați ineditul, senzaționalul, voia bună. Eu, alătur cu entuziasm acestor calități IDENTITARUL; Promovez cultura populară românească autentică. Colaborăm?

Approved
ULALA BAND
2100 €

Formatie de muzica live, formata din 4 muzicieni exceptionali, pregatiti sa abordeze mai multe genuri muzicale: coveruri internationale, slagare romanesti, program folclor, cafe-concert.

Approved
MashUp Band
2.500 €

Noi vă oferim servicii complete pentru nuntă, botez sau evenimente privat
Oferte personalizate pentru evenimentele în: Craiova, București, Sibiu, Timișoara, Pitești, Slatina, Râmnicu Vâlcea,Târgu Jiu

Approved
InVoice Band
3500 - 4000 €

InVoice Band va ofera nu doar muzică de calitate, dar și o atmosferă deosebită. Avem repertoriul variat și o componență potrivită pt dmv: chitară, bass, clape, tobe, saxofon, trompetă, trombon, voce.

Approved
Formatie nunta Ana& Flavian
500 - 4.500 €

Ana&Flavian Band, nu prea mai are nevoie de nici o prezentare. Fiecare eveniment reprezinta cartea de vizita Live a noastra!

Approved
Trupa Mates
3.400 €

Trupa Mates este trupa de coveruri si a fost înfiinţată din pasiunea si dorinţa de a transmite bucuria ascultării şi performării unora dintre cele mai bune repertorii muzicale.

Approved
The Singer Band
1000 €

De ce noi? Aflați în clipurile următoare! Muzica inseamna talent, munca, buna dispozitie si respect fata de public, adica profesionalism.

Approved
Clasic Band Focsani
1500 - 4000 €

Suntem o trupa de cover-uri menite sa facem din evenimentul tau, unul de neuitat ! Cuvintele sunt de prisos, asa ca mai bine lasa-ne sa vorbim pe limba noastra, cea a muzicii de o calitate superioara

Approved
Katrina și Frații Duminică
2.800 - 3.500 €

Suntem o formație care avem misiunea să transformăm evenimentul Dumneavoastră într-o sărbătoare de vis, plină de surprize plăcute

Approved
Perinita Band
2500 €

Suntem party people şi suntem gata să ne distrăm cot la cot cu dumneavoastră. Vă vom purta în diferite scenarii, printr-o multitudine de programe speciale cu care garantăm momente de neuitat!

Approved
Mihai Bajinaru
4.000 €

Si-a inceput cariera in muzica cu aproximativ 22 ani in urma la indemnul tatalui sau, care de asemenea canta muzica populara.

Approved
Ionut Micu
1.500 - 3.000 €

Formatie live pentru nunti, petreceri private, party-uri, alte evenimente, cu un repertoriu variat care cuprinde toate genurile muzicale din muzica usoara, populara, de petrecere, romaneasca, int

Approved
Pro Band
2.000 €

Tot repertoriul nostru este ales cu atentie, fiind compus din muzica de foarte buna calitate: café concert, muzica populara, muzica usoara romaneasca si internationala, si muzica tiganeasca autentica.

Approved
GRAND Music Events
2.600 €

GRAND MUSIC Events este o companie tanara cu o echipa dinamica ce doreste sa ofere o gama de servicii bogata si accesibila clientilor sai. VOCEA EVENIMENTULUI ESTE LA NOI!

Approved
Andreea Olariu Music
1.500 €

Da magie evenimentului tau! Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot, voci, lumini, fum, dj, astfel incat evenimentul tau sa fie unul memorabil si inedit! Alege Andreea Olariu Music

Approved
Formatia DIVERTIS din Bucuresti
800 €

Avem o experiența de cel putin 10 ani in domeniu, abordam toate genurile muzicale și facem din evenimentul tau o zi de neuitat!

Approved
Formatia Amazon din Pitesti
500 - 2000 €

Muzica live 100%

Approved
Formatia Fantastic
1000 - 2500 E

Pentru ca muzica noastra sa sune profesional suntem insotiti de instrumente si echipamente de ultima generatice, ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii.

Approved
Domi Band
1.500 €

Domi Band este alegerea perfecta pentru evenimentul tau!
Formația Domi Band va oferă profesionalism și muzică de calitate cu soliștii și instrumentiștii noștri.

Approved
Trupa Othello
4.000 €

Produs muzical premium, all inclusive, muzică live de cea mai bună calitate pe toată durata evenimentului: coveruri, folclor, cafe-concert, tehnica de ultimă generație operată profesioniști.

Approved
Folcloric BAND
2.000 €

Folcloric BAND este deja un brand ... muzicanti, lautari, trupa, formatie sau band, indiferent cum ne veti numi, noi iubim folclorul si mereu Folcloric BAND vom fi !

Approved
Ballroom Taraf
1.200 €

Lasa evenimentul tau pe maini sigure !
Cu noi evenimentul dumneavoastra este in siguranta
Servicii de cea mai buna calitate

Approved
Formatia Simona Tone
2.000 €

Formatia Simona Tone este una dintre cele mai cautate si apreciate formatii de nunta din Bucuresti si din tara.

Approved
Ioana Sandu
800 €

Ioana Sandu este o interpretă consacrată de muzică pop , care abordează cu uşurinţă folclorul şi romanţa, preluări din repertoriul internaţional piese din folclorul românesc şi repertoriu original

Approved
Enjoy Band
6.000 €

Suntem o trupa energica ce si-a inceput activitatea undeva prin anul 2009. Ne-am unit dorintele comune de a bucura urechile oamenilor cu cele mai frumoase piese de la interpreti cunoscuti si iubiti

Approved
Select Music Band
3.500 €

SELECT MUSIC BAND sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private, fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de nunta la ora actuala din Bucuresti si Romania.

Approved
Trupa Sing
3.000 €

Programul se realizează în functie de preferințele dvs. și de invitații pe care o să-i aveți, nu există limită de timp iar întreaga echipă Sing se implică 100% pentru ca evenimentul să fie unic!

Jump to page:
1 2
No votes yet.
Please wait...