Members

Approved
3400 €
Approved
800-1700 €

FORMATIE NUNTA BUCURESTI, Botez - Lautari pentru Evenimente
FORMATIA NOASTRA SUSTINE SPECTACOLE LIVE LA PETRECERI PRIVATE, NUNTI, BOTEZURI.

Approved
1000 €

De ce noi? Aflați în clipurile următoare! Muzica inseamna talent, munca, buna dispozitie si respect fata de public, adica profesionalism.

Approved
1500 - 4000 €

Suntem o trupa de cover-uri menite sa facem din evenimentul tau, unul de neuitat ! Cuvintele sunt de prisos, asa ca mai bine lasa-ne sa vorbim pe limba noastra, cea a muzicii de o calitate superioara

Approved
Approved
2500 €

Suntem party people şi suntem gata să ne distrăm cot la cot cu dumneavoastră. Vă vom purta în diferite scenarii, printr-o multitudine de programe speciale cu care garantăm momente de neuitat!

Approved
4.000 €

Si-a inceput cariera in muzica cu aproximativ 22 ani in urma la indemnul tatalui sau, care de asemenea canta muzica populara.

Approved
1500 - 3000 €

Formatie live pentru nunti, petreceri private, party-uri, alte evenimente, cu un repertoriu variat care cuprinde toate genurile muzicale din muzica usoara, populara, de petrecere, romaneasca, int

Approved
2.000 €

Tot repertoriul nostru este ales cu atentie, fiind compus din muzica de foarte buna calitate: café concert, muzica populara, muzica usoara romaneasca si internationala, si muzica tiganeasca autentica.

Approved
2.600 €

GRAND MUSIC Events este o companie tanara cu o echipa dinamica ce doreste sa ofere o gama de servicii bogata si accesibila clientilor sai. VOCEA EVENIMENTULUI ESTE LA NOI!

Approved
500

Bună! Sunt Elena Sima. Știu. Căutați ineditul, senzaționalul, voia bună. Eu, alătur cu entuziasm acestor calități IDENTITARUL; Promovez cultura populară românească autentică. Colaborăm?

Approved
1.500 €

Da magie evenimentului tau! Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot, voci, lumini, fum, dj, astfel incat evenimentul tau sa fie unul memorabil si inedit! Alege Andreea Olariu Music

Approved
500 - 2000 €

Muzica live 100%

Approved
1000 - 2500 E
Approved
1500 €

Domi Band este alegerea perfecta pentru evenimentul tau!
Formația Domi Band va oferă profesionalism și muzică de calitate cu soliștii și instrumentiștii noștri.

Approved
4000 €

Produs muzical premium, all inclusive, muzică live de cea mai bună calitate pe toată durata evenimentului: coveruri, folclor, cafe-concert, tehnica de ultimă generație operată profesioniști.

Approved
2.000 €

Folcloric BAND este deja un brand ... muzicanti, lautari, trupa, formatie sau band, indiferent cum ne veti numi, noi iubim folclorul si mereu Folcloric BAND vom fi !

Approved
1.200 €

Lasa evenimentul tau pe maini sigure !
Cu noi evenimentul dumneavoastra este in siguranta
Servicii de cea mai buna calitate

Approved
2.000 €

Formatia Simona Tone este una dintre cele mai cautate si apreciate formatii de nunta din Bucuresti si din tara.

Approved
Approved
6.000 €

Suntem o trupa energica ce si-a inceput activitatea undeva prin anul 2009. Ne-am unit dorintele comune de a bucura urechile oamenilor cu cele mai frumoase piese de la interpreti cunoscuti si iubiti

Approved
2.500 €

Proiectul UNGA este o trupa nunta live ce va ofera un pachet complet, atat din punct de vedere muzical cat si tehnic.

Approved
3.500 €

SELECT MUSIC BAND sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private, fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de nunta la ora actuala din Bucuresti si Romania.

Approved
3.000 €

Programul se realizează în functie de preferințele dvs. și de invitații pe care o să-i aveți, nu există limită de timp iar întreaga echipă Sing se implică 100% pentru ca evenimentul să fie unic!

Approved
2.200 €
Approved
Approved
3.000 €

Concept original de show !
Trupa Vis propune un concept original de show si distractie care satisface gusturile muzicale ale unui public larg.