Members

Approved
Pro Band
2.200 €

Tot repertoriul nostru este ales cu atentie, fiind compus din muzica de foarte buna calitate: café concert, muzica populara, muzica usoara romaneasca si internationala, si muzica tiganeasca autentica.

Bucuresti
Approved
GRAND Music Events
2.800 €

GRAND MUSIC Events este o companie tanara cu o echipa dinamica ce doreste sa ofere o gama de servicii bogata si accesibila clientilor sai. VOCEA EVENIMENTULUI ESTE LA NOI!

Bucuresti
Approved
Formatia STYL NOU
400-2000€
Prahova
Approved
The Brothers
1000-4500

Ai nevoie de un show adevarat? Muzica de toate genurile si super distractie? Aici este soluția! Muzica 100% live!

Botoșani
Approved
Trupa Mates
3.400 €

Trupa Mates este trupa de coveruri si a fost înfiinţată din pasiunea si dorinţa de a transmite bucuria ascultării şi performării unora dintre cele mai bune repertorii muzicale.

Bucuresti
Approved
Event Band
1500
Bucuresti
Approved
Formatia Daniel Band
1500 euro

Suntem o formatie de nunta din Bucuresti care are in repertoriu toate genurile muzicale, inclusiv manele. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Bucuresti
Approved
Orizont Band Medgidia
3.500 €

Orizont Band sustine show-uri muzicale pentru diverse evenimente private (nunta, botez, petrecere privata, aniversare). distractia este garantata

Constanța
Approved
Dane Bogdan Live Band
1.500 €

🎙️Va oferim muzica ideala, program diversificat incepand de la caffe concert pana la frumoasa și armonioasa muzica de petrecere romaneasca.

Bucuresti
Approved
Formația Efect
3.000 €

Formația care acoperă toate cerințele: DJ, Solist cover-uri, Solistă muzică populară, acordeon, clape și vioară. Atmosfera încinsă de lumini inteligente.

Dâmbovița
Approved
Formatia KORONA Brasov
1.600

Suntem 4 colegi,toti cu studii muzicale si ne place sa facem oamenii fericti prin muzica noastra! Adrian S-clape si voce muzica populara Adi B-clape si voce muzica usoara Roxana T-nai Dan M-saxofon.

Brașov
Approved
Andreea Olariu Music
1.500 €

Da magie evenimentului tau! Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot, voci, lumini, fum, dj, astfel incat evenimentul tau sa fie unul memorabil si inedit! Alege Andreea Olariu Music

Bucuresti
Approved
Folcloric BAND
2.000 €

Folcloric BAND este deja un brand ... muzicanti, lautari, trupa, formatie sau band, indiferent cum ne veti numi, noi iubim folclorul si mereu Folcloric BAND vom fi !

Argeș
Approved
FORMATIINUNTA
1700-4000
Bucuresti
Approved
Formatie Nunta Botez Bucuresti
800-1700 €

FORMATIE NUNTA BUCURESTI, Botez - Lautari pentru Evenimente
FORMATIA NOASTRA SUSTINE SPECTACOLE LIVE LA PETRECERI PRIVATE, NUNTI, BOTEZURI.

Bucuresti
Jump to page:
1 2 3
Rating: 3.7/5. From 3 votes.
Please wait...