Members

Approved
Andreea Olariu Music
1.500 €

Da magie evenimentului tau! Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot, voci, lumini, fum, dj, astfel incat evenimentul tau sa fie unul memorabil si inedit! Alege Andreea Olariu Music

Bucuresti
Approved
Folcloric BAND
2.000 €

Folcloric BAND este deja un brand ... muzicanti, lautari, trupa, formatie sau band, indiferent cum ne veti numi, noi iubim folclorul si mereu Folcloric BAND vom fi !

Argeș
Approved
FORMATIINUNTA
1700-4000
Bucuresti
Approved
Trupa Unga
2.500 €

Proiectul UNGA este o trupa nunta live ce va ofera un pachet complet, atat din punct de vedere muzical cat si tehnic.

Bucuresti
Approved
Elena Sima
500

Bună! Sunt Elena Sima. Știu. Căutați ineditul, senzaționalul, voia bună. Eu, alătur cu entuziasm acestor calități IDENTITARUL; Promovez cultura populară românească autentică. Colaborăm?

Bacău
Approved
ULALA BAND
2100 €

Formatie de muzica live, formata din 4 muzicieni exceptionali, pregatiti sa abordeze mai multe genuri muzicale: coveruri internationale, slagare romanesti, program folclor, cafe-concert.

Bucuresti
Approved
MashUp Band
2.500 €

Noi vă oferim servicii complete pentru nuntă, botez sau evenimente privat
Oferte personalizate pentru evenimentele în: Craiova, București, Sibiu, Timișoara, Pitești, Slatina, Râmnicu Vâlcea,Târgu Jiu

Dolj
Approved
InVoice Band
3500 - 4000 €

InVoice Band va ofera nu doar muzică de calitate, dar și o atmosferă deosebită. Avem repertoriul variat și o componență potrivită pt dmv: chitară, bass, clape, tobe, saxofon, trompetă, trombon, voce.

Iași
Approved
Formatie nunta Ana& Flavian
500 - 4.500 €

Ana&Flavian Band, nu prea mai are nevoie de nici o prezentare. Fiecare eveniment reprezinta cartea de vizita Live a noastra!

Bucuresti
Approved
The Singer Band
1000 €

De ce noi? Aflați în clipurile următoare! Muzica inseamna talent, munca, buna dispozitie si respect fata de public, adica profesionalism.

Bucuresti
Approved
Clasic Band Focsani
1500 - 4000 €

Suntem o trupa de cover-uri menite sa facem din evenimentul tau, unul de neuitat ! Cuvintele sunt de prisos, asa ca mai bine lasa-ne sa vorbim pe limba noastra, cea a muzicii de o calitate superioara

Vrancea
Approved
Katrina și Frații Duminică
2.800 - 3.500 €

Suntem o formație care avem misiunea să transformăm evenimentul Dumneavoastră într-o sărbătoare de vis, plină de surprize plăcute

Iași
Approved
Perinita Band
2500 €

Suntem party people şi suntem gata să ne distrăm cot la cot cu dumneavoastră. Vă vom purta în diferite scenarii, printr-o multitudine de programe speciale cu care garantăm momente de neuitat!

Bucuresti
Approved
Mihai Bajinaru
4.000 €

Si-a inceput cariera in muzica cu aproximativ 22 ani in urma la indemnul tatalui sau, care de asemenea canta muzica populara.

Bucuresti
Approved
Ionut Micu
1.500 - 3.000 €

Formatie live pentru nunti, petreceri private, party-uri, alte evenimente, cu un repertoriu variat care cuprinde toate genurile muzicale din muzica usoara, populara, de petrecere, romaneasca, int

Bucuresti
Jump to page:
1 2 3
Rating: 3.0/5. From 4 votes.
Please wait...