Members

Approved
2.800 - 3.500 €

Suntem o formație care avem misiunea să transformăm evenimentul Dumneavoastră într-o sărbătoare de vis, plină de surprize plăcute

Iași
Approved
2500 €

Suntem party people şi suntem gata să ne distrăm cot la cot cu dumneavoastră. Vă vom purta în diferite scenarii, printr-o multitudine de programe speciale cu care garantăm momente de neuitat!

Bucuresti
Approved
4.000 €

Si-a inceput cariera in muzica cu aproximativ 22 ani in urma la indemnul tatalui sau, care de asemenea canta muzica populara.

Bucuresti
Approved
1.500 - 3.000 €

Formatie live pentru nunti, petreceri private, party-uri, alte evenimente, cu un repertoriu variat care cuprinde toate genurile muzicale din muzica usoara, populara, de petrecere, romaneasca, int

Bucuresti
Approved
800 €

Avem o experiența de cel putin 10 ani in domeniu, abordam toate genurile muzicale și facem din evenimentul tau o zi de neuitat!

Bucuresti
Approved
500 - 2000 €

Muzica live 100%

Argeș
Approved
1000 - 2500 E

Pentru ca muzica noastra sa sune profesional suntem insotiti de instrumente si echipamente de ultima generatice, ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii.

Bucuresti
Approved
1.500 €

Domi Band este alegerea perfecta pentru evenimentul tau!
Formația Domi Band va oferă profesionalism și muzică de calitate cu soliștii și instrumentiștii noștri.

Bucuresti
Approved
4.000 €

Produs muzical premium, all inclusive, muzică live de cea mai bună calitate pe toată durata evenimentului: coveruri, folclor, cafe-concert, tehnica de ultimă generație operată profesioniști.

Bucuresti
Approved
1.200 €

Lasa evenimentul tau pe maini sigure !
Cu noi evenimentul dumneavoastra este in siguranta
Servicii de cea mai buna calitate

Bucuresti
Approved
2.000 €

Formatia Simona Tone este una dintre cele mai cautate si apreciate formatii de nunta din Bucuresti si din tara.

Bucuresti
Approved
800 €

Ioana Sandu este o interpretă consacrată de muzică pop , care abordează cu uşurinţă folclorul şi romanţa, preluări din repertoriul internaţional piese din folclorul românesc şi repertoriu original

Bucuresti
Approved
6.000 €

Suntem o trupa energica ce si-a inceput activitatea undeva prin anul 2009. Ne-am unit dorintele comune de a bucura urechile oamenilor cu cele mai frumoase piese de la interpreti cunoscuti si iubiti

Bucuresti
Approved
3.500 €

SELECT MUSIC BAND sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private, fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de nunta la ora actuala din Bucuresti si Romania.

Bucuresti
Approved
3.000 €

Programul se realizează în functie de preferințele dvs. și de invitații pe care o să-i aveți, nu există limită de timp iar întreaga echipă Sing se implică 100% pentru ca evenimentul să fie unic!

Bucuresti
Jump to page:
1 2 3 4
Rating: 3.4/5. From 7 votes.
Please wait...