Members

Approved
Approved
1200 €

Creative wedding reportage photography

Approved
1300 €

Suntem un cuplu de fotografi creativi. Fotografiem doar un numar limitat de evenimente in fiecare an, motiv pentru care ne place sa alegem si sa fim alesi doare de catre cuplurile ...altfel.

Approved
750 €

Turn your events into a work of art

Approved
550 €

Am făcut cunoștință cu fotografia în urmă cu câțiva ani... imi doream atât de tare să pot imortaliza acel apus de soare văzut de pe creastă și să iau cu mine acasă imaginea aceea vie

Approved
350 €
Approved
1450 €

Echipa de videografi profesionisti gata sa accepte orice provocare in orice colt al lumii.

Approved
500 €

Se apropie evenimentul fericit mult așteptat din viata ta și nu te-ai gândit ca el trebuie sa fie rememorat asa cum se cuvine?
Alegeți garanția calității la preturi decente.
https://fotolan.ro/

Approved
99 €

Asiguram distractia in fata aparatului de fotografiat in cadrul evenimentelor (nunti, botezuri, petreceri etc.). Echipamentele profesionale, accesoriile haioase, fundalurile la alegere sunt nelipsite.

Approved
850 €
Approved
700 €

Calitatea face diferenta. Motto-ul nostru:"Clientul trebuie sa plece intodeauna multumit".

Approved
Approved
Approved
Approved
Approved
550 €

O fotografie bună te face să simți, să râzi, creează amintiri și păstrează prezentul intact pentru un viitor mai bun.

Approved
1.190 €

We are the storytellers!

Approved
Approved
500 €

Echipa tanara pasionata !
Noi dam viata amintirilor tale !

Approved
Approved
400 €

Two Pounds Studio este o echipă formată din 3 membri, doi fotografi si un videograf si oferim servicii profesionale de calitate inalta.

Approved
599 €
Approved
970 €

Ma numesc Mihai Enachi si inca din 1990 am inceput sa indragesc aceasta pasiune. Desi initial am fost fotoreporter iar apoi operator de imagine, zona evenimentelor private m-a atras definitiv

Approved
560 €
Approved
650 €

Dupa ce ti-ai facut o imagine asupra modului in care ne desfasuram activitatea, te invitam sa accesezi site-ul nostru pentru a studia si pentru a cunoaste in detaliu universul plin de culoare

Approved
450 €

Suntem o echipa dimanica si tanara (25-31 ani), formata din profesionisti cu experienta cu o experienta de peste 7 ani in media si televiziune.

Approved
100 €

Sunt Cristina, mamica unei minunate fetite de 3 ani pe nume Emma si a unei cateluse pe nume Tora. In restul timpului, sunt fotograf de familie. Pasiunea pentru fotografie am avut-o dintotdeauna.

Approved
Approved
300 €

In decursul anilor am participat la mai multe evenimente de familie unde am experimentat si evoluat. Ne adaptam la situatii neprevazute, iar experienta ne-a invatat sa fim spontani si rabdatori

Approved
450 €

O echipa infiintata in anul 2006 ce se ocupa cu fotografie si videografie la nivel profesional, pentru diverse evenimente.

Jump to page:
1 2 3