Members

Sending
User Review
5 (2 votes)
Approved
Two Pounds Studio
400 €

Two Pounds Studio este o echipă formată din 3 membri, doi fotografi si un videograf si oferim servicii profesionale de calitate inalta.

Approved
Soulseeker
599 €
Approved
7 Arts
970 €

Ma numesc Mihai Enachi si inca din 1990 am inceput sa indragesc aceasta pasiune. Desi initial am fost fotoreporter iar apoi operator de imagine, zona evenimentelor private m-a atras definitiv

Approved
Altipic
560 €
Approved
Remus Calinescu
650 €

Dupa ce ti-ai facut o imagine asupra modului in care ne desfasuram activitatea, te invitam sa accesezi site-ul nostru pentru a studia si pentru a cunoaste in detaliu universul plin de culoare

Approved
Stoica Razvan
450 €

Suntem o echipa dimanica si tanara (25-31 ani), formata din profesionisti cu experienta cu o experienta de peste 7 ani in media si televiziune.

Approved
Tomani's Emotion
100 €

Sunt Cristina, mamica unei minunate fetite de 3 ani pe nume Emma si a unei cateluse pe nume Tora. In restul timpului, sunt fotograf de familie. Pasiunea pentru fotografie am avut-o dintotdeauna.

Approved
Chris Tudor
350 €

Experienced photographer, keen photo editor, skilled in event- and wedding photography, interiors and food photography.

Approved
Cotea Razvan
300 €

In decursul anilor am participat la mai multe evenimente de familie unde am experimentat si evoluat. Ne adaptam la situatii neprevazute, iar experienta ne-a invatat sa fim spontani si rabdatori

Approved
Frame Production
450 €

O echipa infiintata in anul 2006 ce se ocupa cu fotografie si videografie la nivel profesional, pentru diverse evenimente.

Approved
O Clipa
400 €

Am creat Oclipa cu scopul de a oferii proaspetilor casatoriti, parintilor si viitoarelor mamici, fotografii cu momentele cele mai frumoase din viata lor.

Jump to page:
1 2 3