Members

Approved
Galla Events
Approved
GRADINA VLAHIIA
75

Grădina Vlahiia din Snagov, numită și Satul Poveștilor sau Micul Maramureș de lângă București, un loc plin de autenticitate, originalitate și tradiție.

Approved
The Old Sibiu
45 €

Situat in inima Bucureștiului (în spatele Novotel, Calea Victoriei) cu o capacitate de pana la 170 de locuri, " The Old Sibiu" este locul ideal pentru nunta, botez, private sau corporate parties.

Approved
Resort Ambient
45 €

Esti aici. Ai ajuns in sfarsit. Acum deschide poarta larg si traieste!

Approved
Navaro By Green City
30 €

Navaro by Green City va ofera posibilitatea de a va petrece evenimentul din viata dumneavoastra intr-un cadru de vis!!!!!

Approved
Crown Cișmigiu
45 - 95 €

Salon de evenimente private: nunți, botezuri, aniversări, conferințe, evenimente culturale sau corporate, petreceri tematice, etc.

Approved
NIKO PALACE
40 €

Make your next event brilliant!
Niko Palace ,centru pentru evenimente cu experienta de peste 20 ani in domeniu.

Approved
Amalfi Alegria
Approved
Restaurant Cernica
48 €

Complexul Cernica va pune la dispozitie 3 variante de saloane pentru evenimetul dvs, loc de joaca pentru copii, gradina, ponton pe lacul Cernica cu o priveliste de poveste.

Approved
La Seratta
45 €

Amplasat intr-o zona linistita, pe o proprietate privata ferita de priviri indiscrete, localul este perfect pentru toate genurile de evenimente, de la nunti, logodne, botezuri etc.

Approved
Restaurant Dines
42 €

Restaurantul Dines este situat in Parcul Carol, din Bucuresti, langa Arenele Romane, intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de o oaza de liniste, prospetime si verdeata.

Approved
Casa Mino
45 €

Va asteptam intr-o locatie moderna pentru a va oferi preparate culinare realizate in ton cu preferintele voastre. Mancaruri savuroase si bauturi rafinate servite intr-un ambient linistit.

Approved
Vatra Neamului
49 €

Săli fastuoase:
- Capacitatea de la 30 până la 300 de invitaţi
- Arhitectură şi mobilier nobil
- Nu se percepe chirie pentru săli

Approved
Salon du Mariage
50 €

ITI DORESTI O LOCATIE CU SPATIU VERDE?
In jurul piscinei si al salonului de nunta sunt amenajate foisoare pentru ca invitatii tai sa profite din plin de petrecerea pe care ai organizat-o.

Approved
Cantemir Events
Approved
Locatie de petrecere
400 € / eveniment
Approved
Ambasador Events
49 €

Ne plac poveștile cu final fericit ! De aici vine și filosofia Ambasad’Or : Zâmbește, Bucură-te, Petrece ! Orice-am face, tu ești în centrul atenției noastre.

Approved
Restaurant Dalin
48 €

Un spatiu multi-functional, situat aproape de centrul in Bucuresti, pe Bld Marasesti, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment

Approved
Aristocrat Events
59 €

Iti stau la dispozitie saloane nunta de pâna la de 350 de persoane. Un spatiu multifunctional, situat la intrarea celebrei zone rezidentiale bucurestene Pipera

Approved
Daimon Club
Approved
La Chateau
67 €

Castelul din Inima Capitalei situat în centrul orașului, fiind destinat celor care își doresc organizarea unei nunți de vis, cu adevărat memorabilă pentru ei și pentru oaspeții lor.

Approved
Ambery Hall
54 €

Ambery Hall Clasic reprezinta solutia ideala pentru organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra! Intr-o atmosfera calda si prietenoasa, aici regasiti farmecul vremurilor de altadata

Approved
Jubile
45 €

JUBILE THE BALLROOM din Bucuresti – locatia perfecta, in cadrul careia va oferim servicii ireprosabile si o deosebita atentie acordata detaliilor şi personalizarii.

Approved
Pentagon Events
60 €

S-a născut din dorința de a crea un spațiu pentru evenimente care să se poată transforma cu adevărat și care să devină cadrul perfect pentru orice petrecere sau conferință ar găzdui.

Approved
Ramada North
60 €

American Lounge este o sala in care eleganta lemnului se imbina intr-o armonie perfecta cu stralucirea candelabrelor, creand un decor deosebit

Approved
Passion Events
33 €

Un cadru elegant, rafinat, unde detaliile fac diferenta. Un loc prietenos, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau cu trei saloane perfect adaptabile oricarui tip de ceremonie

Approved
Bucharest West Restaurant
40 €

În Ballroom Provence, vă aşteptam să vă trăiţi visul! Vă oferim 4 tipuri de meniuri – Regal, Class, Celebration şi Elegance – toate ticsite numai cu bunătăţi.

Approved
Mogosoaia Lake View
57 €

Petrecere rafinata in aer liber, ceremonie intima pe malul lacului, eveniment in cerc restrans pe ponton sau unul de anvergura in salile noastre impecabil decorate – toate iti stau la dispozitie.

Jump to page:
1 2
No votes yet.
Please wait...