Members

Approved
Becker Brau
75
Bucuresti
Approved
GRADINA VLAHIIA
75

Grădina Vlahiia din Snagov, numită și Satul Poveștilor sau Micul Maramureș de lângă București, un loc plin de autenticitate, originalitate și tradiție.

Ilfov
Approved
Palatul Stirbey
69 €

Palatul Stirbey este un vast domeniu de 24 ha, cu arbori care ating chiar si remarcabila varsta de 400 de ani, avand un superb lac interior cu o suprafata de 1.4 ha si o deschidere catre lacul Buftea.

Ilfov
Approved
Galla Events
49
Timiș
Approved
The Old Sibiu
45 €

Situat in inima Bucureștiului (în spatele Novotel, Calea Victoriei) cu o capacitate de pana la 170 de locuri, " The Old Sibiu" este locul ideal pentru nunta, botez, private sau corporate parties.

Bucuresti
Approved
Resort Ambient
45 €

Esti aici. Ai ajuns in sfarsit. Acum deschide poarta larg si traieste!

Brașov
Approved
Navaro By Green City
30 €

Navaro by Green City va ofera posibilitatea de a va petrece evenimentul din viata dumneavoastra intr-un cadru de vis!!!!!

Ilfov
Approved
Crown Cișmigiu
45 - 95 €

Salon de evenimente private: nunți, botezuri, aniversări, conferințe, evenimente culturale sau corporate, petreceri tematice, etc.

Bucuresti
Approved
NIKO PALACE
40 €

Make your next event brilliant!
Niko Palace ,centru pentru evenimente cu experienta de peste 20 ani in domeniu.

Bucuresti
Approved
Amalfi Alegria
43 €
Bucuresti
Approved
Restaurant Cernica
48 €

Complexul Cernica va pune la dispozitie 3 variante de saloane pentru evenimetul dvs, loc de joaca pentru copii, gradina, ponton pe lacul Cernica cu o priveliste de poveste.

Bucuresti
Approved
La Seratta
45 €

Amplasat intr-o zona linistita, pe o proprietate privata ferita de priviri indiscrete, localul este perfect pentru toate genurile de evenimente, de la nunti, logodne, botezuri etc.

Bucuresti
Jump to page:
1 2 3
Rating: 3.7/5. From 3 votes.
Please wait...