Members

Approved
La Seratta
45 €

Amplasat intr-o zona linistita, pe o proprietate privata ferita de priviri indiscrete, localul este perfect pentru toate genurile de evenimente, de la nunti, logodne, botezuri etc.

Bucuresti
Approved
Restaurant Dines
42 €

Restaurantul Dines este situat in Parcul Carol, din Bucuresti, langa Arenele Romane, intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de o oaza de liniste, prospetime si verdeata.

Bucuresti
Approved
Casa Mino
45 €

Va asteptam intr-o locatie moderna pentru a va oferi preparate culinare realizate in ton cu preferintele voastre. Mancaruri savuroase si bauturi rafinate servite intr-un ambient linistit.

Bucuresti
Approved
Vatra Neamului
49 €

Săli fastuoase:
- Capacitatea de la 30 până la 300 de invitaţi
- Arhitectură şi mobilier nobil
- Nu se percepe chirie pentru săli

Bucuresti
Approved
Salon du Mariage
50 €

ITI DORESTI O LOCATIE CU SPATIU VERDE?
In jurul piscinei si al salonului de nunta sunt amenajate foisoare pentru ca invitatii tai sa profite din plin de petrecerea pe care ai organizat-o.

Bucuresti
Approved
Cantemir Events
58 €
Bucuresti
Approved
Locatie de petrecere
400 € / eveniment
Bucuresti
Approved
Ambasador Events
49 €

Ne plac poveștile cu final fericit ! De aici vine și filosofia Ambasad’Or : Zâmbește, Bucură-te, Petrece ! Orice-am face, tu ești în centrul atenției noastre.

Bucuresti
Approved
Restaurant Dalin
48 €

Un spatiu multi-functional, situat aproape de centrul in Bucuresti, pe Bld Marasesti, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment

Bucuresti
Approved
Aristocrat Events
59 €

Iti stau la dispozitie saloane nunta de pâna la de 350 de persoane. Un spatiu multifunctional, situat la intrarea celebrei zone rezidentiale bucurestene Pipera

Bucuresti
Approved
Daimon Club
42 €
Bucuresti
Approved
La Chateau
67 €

Castelul din Inima Capitalei situat în centrul orașului, fiind destinat celor care își doresc organizarea unei nunți de vis, cu adevărat memorabilă pentru ei și pentru oaspeții lor.

Bucuresti
Approved
Ambery Hall
54 €

Ambery Hall Clasic reprezinta solutia ideala pentru organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra! Intr-o atmosfera calda si prietenoasa, aici regasiti farmecul vremurilor de altadata

Bucuresti
Approved
Jubile
45 €

JUBILE THE BALLROOM din Bucuresti – locatia perfecta, in cadrul careia va oferim servicii ireprosabile si o deosebita atentie acordata detaliilor şi personalizarii.

Bucuresti
Jump to page:
1 2 3
Rating: 3.0/5. From 4 votes.
Please wait...