30 Motive, mesaje-inima, trandafiri de sapun, diverse modele, cadou iubit(a), multicolor – YODB1942

99,00 lei

Stoc epuizat

Alege mesajele care să transmită iubirea imensă pe care o porți. Presară zâmbete pe chipul celor dragi! Cutia conține 30 motive tip inimă și 3 trandafiri săpun.

Descriere

Alege mesajele care să transmită iubirea imensă pe care o porți. Presară zâmbete pe chipul celor dragi! Cutia conține 30 motive tip inimă și 3 trandafiri săpun.

Cadoul ideal pentru Ziua Îndrăgostiților; aniversarea relației / căsătoriei; zi de naștere; orice prilej de a spune “Te iubesc!” “Îți mulțumesc!” soției / soțului / iubitei / iubitului / mamei. Un motiv este reprezentat de o inimă dublă cu un mesaj tipărit. *Pozele afișate sunt reale. Cu toate acestea, este dificil să putem reda culorile reale ale unui produs din cauza setărilor aparatului foto sau ale monitorului. *Vă rugăm să luați în calcul faptul că modelul cutiei și culoarea trandafirilor se alege din stocul disponibil, în consecință coloristica poate fi diferită. Dimensiunile le regăsiți în secțiunea “Informații suplimentare”.

 

Informații suplimentare

Număr bucăți

30

Culori

multicolore / combinația albastru-verde-alb-galben

Timp execuție

2 zile

Taxă text personalizat

10 lei

Formă cutie

pătrat 12x12cm/ dreptunghi 16x11cm/ inimă 15x14cm / cerc 12x12cm

Material

hârtie carton 160g/mp

Dimensiune inimă

dublă 5.3×4.8cm

Dimensiune trandafir săpun

3x3cm

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „30 Motive, mesaje-inima, trandafiri de sapun, diverse modele, cadou iubit(a), multicolor – YODB1942”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *