30 Motive, mesaje-sul, cu trandafiri de sapun, cutie inima, cadou persoana speciala, multicolor – YODB1944

99,00 lei

Stoc epuizat

Alege mesajele care să transmită iubirea imensă pe care o porți. Presară zâmbete pe chipul celor dragi! Cutia conține 30 motive tip sul și 3 trandafiri săpun.

Descriere

Alege mesajele care să transmită iubirea imensă pe care o porți. Presară zâmbete pe chipul celor dragi! Cutia conține 30 motive tip sul și 3 trandafiri săpun.

Cadoul ideal pentru Ziua Îndrăgostiților; aniversarea relației / căsătoriei; zi de naștere; orice prilej de a spune “Te iubesc!” “Îți mulțumesc!” soției / soțului / iubitei / iubitului / mamei. Un motiv este reprezentat de un sul cu un mesaj tipărit, legat cu panglică. *Pozele afișate sunt reale. Cu toate acestea, este dificil să putem reda culorile reale ale unui produs din cauza setărilor aparatului foto sau ale monitorului. *Vă rugăm să luați în calcul faptul că modelul cutiei și culoarea trandafirilor se alege din stocul disponibil, în consecință coloristica poate fi diferită. Dimensiunile le regăsiți în secțiunea “Informații suplimentare”.

Informații suplimentare

Număr bucăți

30;

Culori

multicolore / combinația albastru-verde-alb-galben;

Timp execuție

2 zile;

Taxă text personalizat

10 lei;

Formă cutie

pătrat 12x12cm/ dreptunghi 16x11cm/ inimă 15x14cm / cerc 12x12cm

Dimensiuni sul

9.5 x 6.5 cm;

Material

hârtie colorată 80g/mp;

Dimensiune trandafir săpun

3x3cm

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „30 Motive, mesaje-sul, cu trandafiri de sapun, cutie inima, cadou persoana speciala, multicolor – YODB1944”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *