Buchet mireasa/nasa cu flori de matase, caramiziu-rosu – ILIF309009

(O recenzie client)

195,00 lei

Descriere

Buchet pentru mireasa/nasa, cu flori de matase in nuante de caramiziu, rosu/grena + accesorii: fundite, panglici si verdeata.

Diametru buchetului este de 20-25 cm.

Florile din materiale textile ofera o mare varietate de culori, nuante si tipuri de flori. Au o viata lunga astfel ca tu sa-ti amintesti mereu cu drag de evenimentul tau!

Poate fi folosit ca cel de-al doilea buchet, utilizat la traditia aruncatului buchetului, ideal pentru miresele care doresc sa-si pastreze buchetul ca amintire, dar si sa ofere un altul norocoasei care prinde buchetul.

 • Ce semnifica buchetul  de mireasa? 

Buchetul miresei era considerat, in trecut, aducator de fericire, prosperitate si izgonitor al spiritelor rele. Astazi, buchetul de mireasa reprezinta un detaliu nelipsit din ziua nuntii, avand scop decorativ care completeaza armonios tinuta miresei.

Traditia potrivit careia buchetul miresei este elemenetul principal il reprezinta chiar aruncarea lui. Mireasa arunca buchetul spre a fi prins de o domnisoara despre care se spune ca ar fi urmatoarea mireasa care se va casatori.

Recomandam sa aveti doua buchete: unul pentru a fi aruncat conform traditiei (pastrat de catre domnisoara) si un al doilea care se va pastra drept amintire (de catre mireasa).

 • Cand se desfasoara momentul aruncarii buchetului? 

De cele mai multe ori, aruncarea buchetului se face dupa servirea tortului, spre finalul petrecerii. Acest moment se continua cu dezgatitul miresei, cand domnisoara care a prins buchetul primeste voalul miresei.

1 recenzie pentru Buchet mireasa/nasa cu flori de matase, caramiziu-rosu – ILIF309009

 1. Florina Diculescu (proprietar verificat)

  Nu am cuvinte cât de mulțumite au fost atât mireasa,cât și nasa! Totul la superlativ ,de la comanda pina la eveniment! Va mulțumesc pentru tot sprijinul acordat

  Image #1 from Florina Diculescu
  Image #2 from Florina Diculescu
  Image #3 from Florina Diculescu
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…