Ce nu ai voie sa faci la propria nunta

Azi o sa povestim despre ce nu ai voie sa faci sub nici o forma la propria nunta, se aplica si la botez. Mi-au auzit urechile afirmația: “abia aștept să se termine nunta!!!

Cum, dar cum sa spui asa ceva?

Ai alergat un an sau poate chiar mai mult sa contractezi o formatie care sa fie pe placul amandurora, 2 – 3 vizite la restaurantul ales plus alte cateva la alte restaurante.

Cu floraria te-ai conversat de 2 – 3 ori pentru ca n-au primit stoc de florile alese si a trebuit sa refaci buchetul. Cu invitatiile de nunta ai depus un real efort sa le personalizezi si cate si mai cate.

Nunta ta

Este una dintre cele mai mari petreceri organizate de tine, esti înconjurat de toti oamenii dragi, muzica canta pentru voi, jumatatea ta este alături si iti strânge mana!

Totul este si trebuie sa fie rupt din basm! Orice mic sau mare inconvenient nu trebuie sa iti răpească clipele de fericire!

Te strâng pantofii, nu-i nimic ii descalti 🙂 nu a tinut fixativul, e perfect in regula esti mai naturala; o rudă cu gura mare a facut un comentariu neadecvat etc. Retine ca anumite lucruri nu au importanta.

Oricat vei incerca sigur va fi cineva care va avea o alta opinie la finalul evenimentului. E momentul vostru si doar al vostru! Priveste totul din alt unghi, peste ani detaliile nu vor mai conta ci peisajul de ansamblu.

In cazul in care nu consideri cele enumerate mai sus suficiente sa iti schimbi ideea, atunci incearca sa fii in pielea invitatului care aude asa ceva…Cum crezi ca se simte?

E simplu, probabil vrea sa isi bage picioarele si sa plece acasa. Retine, daca tu vei dansa si ei vor face acelasi lucru, tu esti ”oglinda” lor.

Smile, drink, dance!!!

Lasă un răspuns