You are currently viewing Cum sa nu-ti anunti logodna!

Cum sa nu-ti anunti logodna!

Mult asteptatul moment tocmai ce s-a produs si abia asteptati sa spuneti tuturor, dar ar trebui sa aveti cateva lucruri in vedere inainte de a o face.

Nu anuntati la nunta unui prieten

Oricat de minunat ar fi, chiar si daca invitatii sunt rude si prieteni comuni, chiar si daca mirii sunt de acord, tot ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte sa o faci in cadrul nuntii acestora. De ce? Pentru ca nunta este momentul lor si merita sa se bucure toata seara, un astfel de anunt ar distrage atentia.

O alta tendinta este evident sa postam o poza pe social media. Dar n-o face inainte de a transmite vestea familiei si prietenilor apropriati iar vestea ca va casatoriti trebuie facuta in persoana, nu la telefon.

Dupa ce ati anuntat rudele si prietenii in particular puteti sa postati si pe retelele social media, dar inainte ar trebui sa va asigurati ca ati ales cea mai buna poza si asta pentru ca va avea foarte multe aprecieri si comentarii iar apoi nu veti putea sa schimbati poza fara sa pierdeti comentariile.

La serviciu sunteti nerabdatori sa anuntati imediat pe toata lumea dar mare atentie sa n-o faceti in cadrul unei sedinte. In momentul respectiv pare a fi fereastra ideala, sunt adunati toti colegii, atmosfera este una vesela, zici ca s-au intrunit pentru tine ­čśŐ

Dar evident nu este asa, tine viata personala separat de cea de serviciu, alege un alt moment in care sa-ti inviti colegii sa serveasca un fursec si un pahar de suc.

Faci un comentariu sau dai un r─âspuns?