pexels photo 373977

Mult asteptatul moment tocmai ce s-a produs si abia asteptati sa spuneti tuturor, dar ar trebui sa aveti cateva lucruri in vedere inainte de a o face.

Nu anuntati la nunta unui prieten

Oricat de minunat ar fi, chiar si daca invitatii sunt rude si prieteni comuni, chiar si daca mirii sunt de acord, tot ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte sa o faci in cadrul nuntii acestora. De ce? Pentru ca nunta este momentul lor si merita sa se bucure toata seara, un astfel de anunt ar distrage atentia.

Acceasi regula se aplica si la petrecerile de logodna, zile de nastrere sau alte evenimente care nu va au pe voi doi drept gazda. Este pretrecerea lor si ar fi bine ca intreaga atentie sa fie doar pentru ei.

Pe retele sociale

Blog 23h Events

O alta tendinta este evident sa postam o poza pe social media. Dar n-o face inainte de a transmite vestea familiei si prietenilor apropriati. Vestea ca va casatoriti trebuie facuta in persoana, nu la telefon.

Dupa ce ati anuntat rudele si prietenii in particular puteti sa postati si pe retelele social media, dar inainte ar trebui sa va asigurati ca ati ales cea mai buna poza si asta pentru ca va avea foarte multe aprecieri si comentarii iar apoi nu veti putea sa schimbati poza fara sa pierdeti comentariile.

Dupa anuntarea unor vesti proaste

Cand prietenii sau familia va spun vesti proaste, ar fi bine sa nu va anuntati logodna in acel moment. Fie ca vorbim de probleme medicale, pierderea unui job etc., indicat ar fi sa nu dati atunci vestea cea mare. Ar putea parea ca nu va pasa suficient.

La serviciu

Sunteti nerabdatori sa anuntati imediat pe toata lumea dar mare atentie sa n-o faceti in cadrul unei sedinte. In momentul respectiv pare a fi fereastra ideala, sunt adunati toti colegii, atmosfera este una vesela, zici ca s-au intrunit pentru tine 😊

Dar evident nu este asa, tine viata personala separat de cea de serviciu, alege un alt moment in care sa-ti inviti colegii sa serveasca un fursec si un pahar de suc.

Anuntati parintii intai, la fel si prietenii apropiati. Fata in fata! Puteti da o mica petrecere in care sa chemati pe toata lumea si sa dati vestea cea importanta!

Lasă un răspuns