In momentul in care pun la punct toate detaliile legate de nunta, cuplurile aleg de obicei sa personalizeze aproape orice este legat de acest frumos eveniment, caci vor sa lasa o amprenta a iubirii lor si sa transmita asta tuturor.
Astfel, invitatia va avea un motto care ii defineste, tortul va “pune in scena” povestea lor, cantecul pentru dansul mirilor va fi ales cu multa grija pentru a-i reprezenta, etc.
De asemenea, exista o noua tendinta ca la nunta sa se organizeze si un candy bar care sa surprinda invitatii intr-un mod “ dulce”.
Acest candy bar reprezinta o masa frumos decorata cu o multime de dulciuri, cu care invitatii se pot servi in orice moment al nuntii.
Candy bar-ul nu inlocuieste tortul traditional, dar este ceva interesant, tentant care suplimenteaza tortul miresei prin mini-tarte, prajiturele, dulciuri, bombonele deosebite, acestea fiind ele insele parte din décor.
Apeleaza la varietate
Chiar daca va plac mini-tartele sau negresele, nu trebuie sa va limitati doar la cateva tipuri de dulciuri, este mult mai atragator un candy-bar care iti atata papilele gustative cu tot felul de dulciuri: mini-prajituri, tarte, briose, bezele, jeleuri, bombonele gen M&M’s, prajiturele de patiserie, bomboane fondante, acadele etc.
Alege dulciurile in functie de sezon
Sezonul in care are loc evenimentul tau poate dicta ce arome specifice poate contine candy bar-ul. Scortisoara, dovleacul si marul copt sunt favoritele sezonului rece, iar aromele revigorante ale citricelor sunt ideale pentru lunile de vara.
Temperatura este un factor decisiv pentru tipul de dulciuri si amplasamentul candy bar-ului. Prăjiturile cu ciocolată, cele cu frișcă și topping-urile sunt cele mai sensibile la caldura verii. Poti opta fie pentru prajituri care sunt mai rezistente la temperaturi ridicate, fie plasezi candy bar-ul in apropierea unei surse de aer conditionat.
Castiga inimile invitatilor punand accent pe vizual
Este esential ca in momentul in care invitatii ajung la petrecere si dau cu ochii de candy-bar sa ramana fascinati; culorile pastelate ale prajiturilor, formele lor, modul de prezentare, absolut tot ce reprezinta acest candy bar trebuie sa fie o incantare.
Daca prezentarea este de success, toti invitati, cu mic cu mare vor vizita candy-bar-ul cu drag, adultii isi vor aduce aminte de copilarie, in timp ce pentru copii, acel coltisor unde va fi amplasat este locul de vis, casuta de turta dulce din “Hansel si Gretel”, dar fara vrajitoare.
Detaliile sunt importante
Puteti decora masa cu baloane, flori, fanioane, lumanari in functie si de tematica nuntii, in cazul in care exista una; in plus puteti folosi culoarea specifica decorului din restaurant, plus alte cateva nuante din aceeasi categorie.
Aranjarea dulciurilor pe masa
Este important ca fiecare tip de dulciuri sau prajituri sa fie asezate separat, in boluri sau pe farfurioare, astfel incat invitatii sa se poata servi usor. Se recomanda sa existe si scobitori, astfel invitatii le pot folosi ca sa nu se murdareasca pe maini.
Trebuie ca tot ce este pe masa sa fie vizibil si la indemana, astfel este bine sa aveti borcane transparente, boluri din sticla sau portelan sau vase metalice gravate cu un mesaj care informeaza invitatii despre ceea ce contin.
In plus, puteti folosi rame foto sau carduri plasate langa prajituri sau celelalte dulciuri specificand ce sunt sau ce contin, aceasta ultima informatie fiind importanta pentru persoanele cu alergii.
O idee originala de cadou este sa folosesti o parte din dulciurile de la candy bar drept o surpriza dulce oferita invitatilor la plecare, le poti pune in saculeti sigilandu-i, alaturi de un mesaj de multumire pentru ca au fost alaturi de voi.
Ideea unui candy bar la nunta voastra este deosebita si va va surprinde in mod placut atat pe voi, cat si pe invitati.
Visitor Rating: 5 Stars