You are currently viewing Se cauta Fotograf de Nunta!

Se cauta Fotograf de Nunta!

Tu si perechea ta ati ales deja data pentru nunta voastra si, desi pare mult pana atunci, timpul zboara foarte repede, asa ca trebuie sa va organizati si sa planificati totul amanuntit, astfel incat  sa iasa perfect si sa nu va reprosati nimic.

Pentru nunta voastra de vis si pentru amintiri imortalizate in fotografii profesioniste, aveti nevoie de un fotograf experimentat, asadar trebuie sa incepeti cautarea persoanei potrivite care se va dedica evenimentului deosebit din viata voastra.

Cand incepeti aceasta cautare dificila, trebuie sa faceti diferenta dintre fotograful profesionist si cel amator, pentru ca bine inteles veti dori ca cel care se ocupa de realizarea pozelor de nunta sa fie o persoana specializata in domeniul fotografiei si, in special pe aceasta nisa.

Fotograful profesionist este cel care are la baza meseria de fotograf si care este dedicat acestui domeniu, care se perfectioneaza continuu si studiaza despre tehnica si tehnologia fotografica, care investeste in aparatura performanta si urmareste crearea unor fotografii de calitate atat pentru portofoliul lui, pentru dezvoltarea personala, cat si pentru multumirea clientilor.

Mai intai, trebuie sa va analizati dorintele si sa va imaginati cum ati vrea sa arate nunta voastra, in detaliu si cum ati prefera sa arate pozele, in ce loc ati vrea sa se tina sedinta foto (in natura sau in oras, sa se observe si detaliile arhitecturale ale orasului, in interior sau in exterior), daca doriti sa fie scoase in evidenta detaliile, accesoriile sau nu, mai multa lumina naturala sau artificiala, jocuri de lumini si umbre, etc.

Urmeaza urmatorul pas, anume crearea unei liste cu fotografii pe care ii considerati potriviti si cuportofoliile lor, iar aceasta lista va fi modificata in timp, pentru ca este necesar sa verificati constant fotografiile pe care acestia le posteaza onlinepe site-urile lor sau pe facebook, instagram, etc. pentru a observa daca acestia evolueaza, daca se implica constant si pun pasiune in munca lor.

Cei care sunt profesionisti arata rezultatele muncii lor, au mereu clienti si posteaza cu regularitate fotografiile de la toate nuntile la care participa, in plus isi respecta deadline-urile si ofera cat mai repede cu putinta albumul si restul pozelor, eventual in maxim o luna, in niciun caz nu trebuie sa dureze foarte mult timpul de prelucrare.

Dupa ce analizati cu atentie lista si modificarile ei, trebuie sa luati legatura cu cei care sunt eligibili pentru postul de fotograful nuntii vostre si sa verificati daca sunt disponibili pentru data la care va avea loc mult asteptatul eveniment si sa stabiliti intalniri fata in fata.

Este important sa va intalniti cu ei, sa vedeti portofoliile, sa-i cunoasteti ca oameni, sa vedeti cu care puteti colabora, care va intelege mai bine cerintele, care va face recomandari mai bune in privinta sedintei foto.

Cu alte cuvinte, este esential sa puteti comunica eficient cu ei, sa fiti siguri ca va puteti baza pe cunostintele sale in arta fotografiei de nunta si ca va lucra cu drag si nu doar pentru bani, pentru a va crea un album unic, personalizat cu iubirea voastra.

Bineinteles,ca un aspect de luat in calcul este si remuneratia pentru meritele lui, astfel ca in cadrul intalnirii trebuie sa primiti ofertele si sa cantariti bine toate aspectele, astfel incat sa fiti multumiti cu alegerea facuta.

Trebuie sa gasiti o persoana rabdatoare, pasionata de munca pe care o face, care se implica si este alaturi de voi pe tot parcursul nuntii, zambindu-va si sustinandu-va din spatele camerei de filmat, fiind un complice si, in acelasi timp un martor important al iubirii voastre.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?