Marturie ceramica parfumata ornata cu forme de lavanda, AMB168

16,00 lei

SKU: AMB168 Categorii: ,

Descriere

Decoratiune cu lavanda din ceramica, pictata, pentru Craciun sau poate fi oferita ca si marturie/ multumire la finalul evenimentului dumneavoastra.
Am folosit ulei esential de lavanda din cultura proprie ( cu buletin de analiza). Figurina poate fi folosita pentru parfumarea incaperilor, a spatiilor restranse – sertare,sifonier,masina sau oricare alt spatiu.
Ceramica poroasa, cu o mare durabilitate, permite eliberarea controlata a parfumului in timp – intre 4 si 6 luni te vei putea bucura de parfumul relaxant a acestor frumoase obiecte realizate manual.
Produsul poate fi colorat / personalizat in functie de eveniment, termen de executie 3 – 5 zile lucratoare ( in functie de comenzile deja in lucru )

 

  • Ce semnifica marturiile? La ce se folosesc? 

Marturiile sunt mici cadouri pe care invitatii le primesc la participarea unei nunti sau a unui botez.

Ele sunt oferite in semn de multumire si apreciere pentru invitatii care au avut placerea de a veni si de a sarbatori alaturi miri sau alaturi de parinti si bebe proaspat botezat.

Aceste marturii pot fi considerate suvenire (nu suveniruri 😉) a caror menire este sa le aduca aminte invitatilor de ziua speciala a mirilor sau micutului botezat.

  • Cum oferi marturiile?

Marturiile fie se aseaza pe masa pentru fiecare invitat/cuplu, inainte de sosirea acestora, fie se pot oferi personal, la finalul evenimentului.

Informații suplimentare

Tip marturie

Ceramica

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Marturie ceramica parfumata ornata cu forme de lavanda, AMB168”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *