Marturie Lingurita fin Fimo cu tort – YODB1958

28,90 lei

Alege un cadou practic pe care să îl oferi sub formă de mărturie invitaților prezenți la petrecere! Realizat 100% handmade poate rămâne o amintire chiar și cu trecerea anilor.

Comandă minimă 10 bucăți.

SKU: YODB1958 Categorie: Etichete: , , , , , , ,

Descriere

Alege un cadou practic pe care să îl oferi sub formă de mărturie invitaților prezenți la petrecere! Realizat 100% handmade poate rămâne o amintire chiar și cu trecerea anilor. Comandă minimă 10 bucăți.

Mărturie botez și nuntă, tip linguriță realizată manual cu figurine din lut polimeric fimo, reprezintă un cadou inspirat și util pe care îl puteți oferi invitaților. *Pozele afișate sunt reale. Cu toate acestea, este dificil să putem reda culorile reale ale unui produs din cauza setărilor aparatului foto sau ale monitorului.

 

  • Ce semnifica marturiile? La ce se folosesc? 

Marturiile sunt mici cadouri pe care invitatii le primesc la participarea unei nunti sau a unui botez.

Ele sunt oferite in semn de multumire si apreciere pentru invitatii care au avut placerea de a veni si de a sarbatori alaturi miri sau alaturi de parinti si bebe proaspat botezat.

Aceste marturii pot fi considerate suvenire (nu suveniruri 😉) a caror menire este sa le aduca aminte invitatilor de ziua speciala a mirilor sau micutului botezat.

  • Cum oferi marturiile?

Marturiile fie se aseaza pe masa pentru fiecare invitat/cuplu, inainte de sosirea acestora, fie se pot oferi personal, la finalul evenimentului.

Informații suplimentare

Dimensiune linguriță:

15 cm înălțime;

Timp de execuție:

între 5-10 zile, în funcție de număr bucăți

Material:

inox decorat cu figurine realizate din lut polimeric Fimo;

Culoare:

multicolor;

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Marturie Lingurita fin Fimo cu tort – YODB1958”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *