Blog marturii 23h Events 1

Alegerea unor marturii nunta potrivite poate fi o adev─ârat─â provocare ├«n contextul ├«n care mirii nu s-au g├óndit ├«nc─â la tema pe care o vor aborda la acest eveniment important din via╚Ťa lor. La fel ca invitatiile de nunt─â, m─ârturiile reprezint─â o component─â cheie care ajut─â la consolidarea unui tablou final ├«n mintea invita╚Ťilor despre acest mare eveniment.

SUMAR

Marturii nunta – Cum s─â faci o alegere deosebit─â?

M─ârturii nunt─â clasice – Care sunt cele mai ├«nt├ólnite variante?

Idei marturii nunta deosebite

├Än esen╚Ť─â, aceste marturii nunta sunt considerate un mic cadou sau suvenir pe care mirii doresc s─â ├«l ofere participan╚Ťilor ├«n semn de mul╚Ťumire ╚Öi apreciere pentru prezen╚Ťa lor la acest moment inedit pentru ei. Cu alte cuvinte, m─ârturiile devin amintiri frumoase ale unei nun╚Ťi.

Tradi╚Ťia m─ârturiilor a ap─ârut ├«n urm─â cu sute de ani ╚Öi se p─âstreaz─â cu sfin╚Ťenie chiar ╚Öi ast─âzi. ├Än acest context, mirii caut─â m─ârturii care s─â reflecte at├ót stilul de nunt─â abordat, c├ót ╚Öi elemente reprezentative pentru ei ╚Öi personalitatea lor.

Av├ónd ├«n vedere importan╚Ťa lor, mirii trebuie s─â acorde o aten╚Ťie sporit─â ├«n momentul alegerii lor, ╚Ťin├ónd cont bine├«n╚Ťeles de tematica nun╚Ťii ╚Öi bugetul alocat.

Marturii nunta – Cum s─â ai garan╚Ťia unei alegeri potrivite?

image

Există câteva aspecte după care să te ghidezi pentru a fi siguri că faci o alegere potrivită pentru ziua cea mare:

 • Ideal ar fi s─â te orientezi dup─â daruri reprezentative, dar nu complet inutile. Astfel, selec╚Ťia unor marturii nunta ce pot fi utilizate pe termen lung este cu siguran╚Ť─â o idee inedit─â. De exemplu, o m─ârturie decora╚Ťiune lum├ónare va putea completa armonios decorul casei invita╚Ťilor.
 • ╚Üine cont de faptul c─â personalizarea le va conferi darurilor un aer unic. Invita╚Ťii cu siguran╚Ť─â se vor sim╚Ťi flata╚Ťi s─â observe c─â te-ai g├óndit la fiecare ├«n parte. Astfel, cadoul t─âu va avea un impact pl─âcut. Exist─â dou─â variante de personalizare pentru care po╚Ťi opta, ├«n func╚Ťie de m─ârturia selectat─â: gravarea sau un bile╚Ťel. De asemenea, mesajul biletului poate fi scris ╚Öi manual, dac─â dispui de timpul necesar.
 • Tematica selectat─â pentru nunt─â este cea care te va direc╚Ťiona ├«n toate alegerile, de la decor p├ón─â la marturii nunta. Trebuie s─â te axezi pe armonie, astfel rezultatul va fi unul cu totul spectaculos. Spre exemplu, dac─â te-ai decis pentru stilul rustic, atunci astfel de m─ârturii nunt─â din lemn se vor alinia perfect conceptului ales! Ele corespund temei, iar lemnul este un material rezistent. Astfel, invita╚Ťii vor avea o amintire durabil─â de la nunta ta. 

Dup─â selectarea m─ârturiilor, mai r─âm├óne un singur pas: d─âruirea lor. Exist─â dou─â modalit─â╚Ťi prin care le po╚Ťi oferi. Astfel, fie le a╚Öezi pe mas─â ├«n fa╚Ťa fiec─ârui scaun, fie le oferi personal la finalul evenimentului. Dac─â optezi pentru a doua variant─â, te po╚Ťi asigura c─â m─ârturia nu este uitat─â pe mas─â de c─âtre nunta╚Öi. 

Marturii nunta clasice – Care sunt cele mai ├«nt├ólnite variante?

image 1

Exist─â anumite variante de m─ârturii pe care cu siguran╚Ť─â le-ai ├«nt├ólnit de multe ori de-a lungul vie╚Ťii, ├«n cadrul petrecerilor de nunt─â. Ele au devenit deja clasice ╚Öi reprezint─â alegeri cu care sigur nu vei da gre╚Ö. A╚Öadar, care sunt cele mai populare op╚Ťiuni?

 • M─ârturiile dulci – Este un dar care va fi bine primit de c─âtre invita╚Ťi. Exist─â o multitudine de dulciuri pe care le po╚Ťi selecta, printre cele mai utilizate num─âr├óndu-se borc─âna╚Öele de miere ╚Öi bomboanele. 
 • S─âcule╚Ťii cu lavand─â – Reprezint─â o alegere parfumat─â ╚Öi care poate fi util─â pentru invita╚Ťii t─âi. S─âcule╚Ťul poate fi plasat cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n ma╚Öin─â sau ├«n cas─â, parfumul lor fiind unul deosebit. 
 • Semne de carte – Vor fi utilizate cu pl─âcere de c─âtre majoritatea invita╚Ťilor. Astfel, la fiecare lectur─â ├«╚Öi pot aminti cu drag de evenimentul t─âu. 
 • Fotografii – Po╚Ťi alege s─â ├«ncorporezi fotografia fie ├«ntr-un magnet, fie ├«ntr-o ram─â. Este o alegere simbolic─â ╚Öi cu siguran╚Ť─â va fi primit─â cu mare drag de c─âtre invita╚Ťi.
 • Sticla de vin – Reprezint─â un cadou inedit pentru nun╚Ťile ├«n stil clasic.

Idei marturii nunta deosebite

image 2

Printre cele mai deosebite idei de marturii nunta men╚Ťion─âm:

 • M─ârturii cu licheni stabiliza╚Ťi – Lichenii sunt utiliza╚Ťi ├«n alc─âtuirea unor m─ârturii nunt─â deosebite. Ele pot fi plasate ca ╚Öi obiecte decorative ├«n locuin╚Ťele invita╚Ťilor dup─â ce au fost d─âruite. 
 • M─ârturie lum├ónare – Exist─â o gam─â variat─â de modele din care po╚Ťi alege. O idee creativ─â este lum├ónarea ├«n form─â de trandafir. Este un model de m─ârturie cu totul unic, fiind un obiect decorativ cu adev─ârat versatil.
 • M─ârturii din lemn – Reprezint─â alegerea ideal─â pentru o nunt─â ├«n stil rustic. Dac─â optezi pentru astfel de m─ârturii, cu siguran╚Ť─â nunta ta va fi una memorabil─â at├ót pentru tine, c├ót ╚Öi pentru invita╚Ťi.

Este foarte important ca ├«n organizarea unei nun╚Ťi s─â ╚Ťii cont de toate elementele ce o alc─âtuiesc. ├Än sprijinul t─âu, se afl─â 23h Events care ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie numeroase variante de marturii nunt─â deosebite, la pre╚Ťuri avantajoase. De asemenea, echipa 23h Events ├«╚Ťi ofer─â o gam─â variat─â de produse ╚Öi servicii care s─â te ajute s─â v─â planifica╚Ťi eficient ╚Öi ├«ntr-o not─â pozitiv─â ├«ntregul eveniment.

G├ónde╚Öte-te la ce i-ar putea surprinde pe invita╚Ťii t─âi ╚Öi f─â alegeri inspirate! O sear─â de neuitat are nevoie ╚Öi de cadouri unice.

Las─â un r─âspuns