Members

Approved
Dane Bogdan Live Band
1500

🎙️Va oferim muzica ideala, program diversificat incepand de la caffe concert pana la frumoasa și armonioasa muzica de petrecere romaneasca.

Approved
Bizy Media
800 €

Cu o experiență de peste 20 ani, Bizy Media oferă servicii specializate pe fotografia de eveniment, fotografia de studio și producția video pentru a fi revăzute cu emoții peste generații.

Approved
Formația Efect
Approved
Simona Grigorescu Photography
65 €

Prin fotografie putem pastra clipele minunate traite si sa ii avem aproape pe cei dragi. Haideti sa faurim impreuna cutia magica cu amintiri!
Sedinte foto/Evenimente de familie/Evenimente companii

Approved
Mihai Roman
990 €

Eu sunt Mihai Roman si povestesc nunti. Prin imagini... Vrei sa fii povestea mea?

Approved
Badea Nicolae
Approved
vintage booth
200

Cabine Foto de ultima generatie, Photo&Mirror Booth pentru nunti, botezuri, evenimente corporate, aniversari. Si mai ales, pentru oameni. Pentru ca amintirile tale sunt valoroase!

Approved
Fum greu
Approved
EGO studio Film
700

Servicii Foto-Video Profesionale

Approved
Galla Bride
500

Suntem un magazin cu colectii de rochii de mireasa, cu un design unic!
Galla Bride va propune pentru sezonul 2019 colectia de rochii de mireasa din Viena si Paris.

Approved
Teoria Zâmbetului
Approved
CRIS AUTO Inchirieri Masini De Nunti
100

Cris auto va ofera servicii de inchiriat masini de epoca si limuzina pentru evenimente.Visati la o nunta memorabila?Noi suntem solutia!!!
Pentru o nunta de vis
Avem masini de vis!!!

Approved
Andreea Olariu Music
1.500 €

Da magie evenimentului tau! Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot, voci, lumini, fum, dj, astfel incat evenimentul tau sa fie unul memorabil si inedit! Alege Andreea Olariu Music

Approved
Pro Band
2.300 €

Tot repertoriul nostru este ales cu atentie, fiind compus din muzica de foarte buna calitate: café concert, muzica populara, muzica usoara romaneasca si internationala, si muzica tiganeasca autentica.

Approved
GRAND Music Events
2.800 €

GRAND MUSIC Events este o companie tanara cu o echipa dinamica ce doreste sa ofere o gama de servicii bogata si accesibila clientilor sai. VOCEA EVENIMENTULUI ESTE LA NOI!

Approved
Cabinafoto-bucuresti
180 euro

Alege distractia si voia buna ,alege cotisorul cu amintiri ,Cabina foto deschisa cu print nelimitat si fotografii magnetice nelimitat ,stick cu toat fotografiile ,GHIFF,Bumerang,suport tehnic

Approved
Folcloric BAND
2.000 €

Folcloric BAND este deja un brand ... muzicanti, lautari, trupa, formatie sau band, indiferent cum ne veti numi, noi iubim folclorul si mereu Folcloric BAND vom fi !

Approved
AzZaEvents
350E

Oferim servicii complete de sonorizare/Dj pentru evenimente festive, Dj Nunta, Dj Botez, Dj Petreceri, Sonorizari pentru firme, Dj Petreceri Firma, Dj Evenimente Caritabile.

Jump to page:
1 2 3 4 5
Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...