blog 23h Events Nunta de argint 2
 • Post category:Blog
 • Post comments:0 Comments

Nunta de argint reprezint─â aniversarea a 25 de ani de c─âs─âtorie ╚Öi este un eveniment cu o ├«nc─ârc─âtur─â emo╚Ťional─â deosebit─â, ce marcheaz─â c─âl─âtoria unui drum ├«n doi. Aceast─â aniversare atinge un nou prag ├«n via╚Ťa de cuplu, marc├ónd succesul celor 25 de ani de c─âs─âtorie ╚Öi promov├ónd esen╚Ťa c─âs─âtoriei ╚Öi a familiei, mai precis iubirea ├«ntre parteneri.

SUMAR

Semnifica╚Ťia nun╚Ťii de argint

Nunta de argint – Ce cadouri po╚Ťi d─ârui la aceast─â frumoas─â aniversare?

Idei de cadouri deosebite pentru nunta de argint

Cu certitudine, c─âs─âtoria reprezint─â un punct cheie ├«n societate, ├«n contextul evolu╚Ťiei umanit─â╚Ťii, fiind considerat─â ast─âzi o uniune consensual─â fundamentat─â pe dragoste, devotament ╚Öi respect.

Fiecare an trecut de la acel pas important făcut de cei doi parteneri este o dovadă a unei noi etape a comuniunii dintre cei doi și o reflectare asupra legăturii puternice existente în cuplu. Există foarte multe aniversări sărbătorite de cuplu, printre care:

 • Aniversare 1 an de la c─âs─âtorie (Nunta de h├órtie);
 • Aniversare 10 ani de la c─âs─âtorie (Nunta de tinichea);
 • Aniversare 20 ani de la c─âs─âtorie (Nunta de por╚Ťelan);
 • Aniversare 25 ani de la c─âs─âtorie (Nunta de argint);
 • Aniversare 50 ani de la c─âs─âtorie (Nunta de aur).

De ce este promovat─â ideea de aniversare a acestor zile? Pentru c─â fiecare din aceste zile ofer─â oportunitatea cuplurilor de a retr─âi acel moment emo╚Ťionant ╚Öi poate cel mai important din via╚Ť─â.

Aceste anivers─âri aduc ├«n prim-plan amintiri deosebite, ecouri de r├ós, z├ómbete, retr─âind ├«nceputul vie╚Ťii de cuplu, privit─â totodat─â ├«ntr-o lumin─â nou─â. Grija, iubirea ╚Öi uniunea dintre parteneri devin din ce ├«n ce mai puternice cu fiecare zi ╚Öi an petrecut ├«n doi. Astfel c─â fiecare aniversare trebuie marcat─â ├«ntr-un mod inedit, fiind s─ârb─âtorit─â pe m─âsur─â, cu to╚Ťi cei apropia╚Ťi.

Semnifica╚Ťia nun╚Ťii de argint

image 3

Este cunoscut faptul c─â argintul este un metal cu multiple valen╚Ťe simbolice, fiind un reprezentant al ├«n╚Ťelepciunii ╚Öi al durabilit─â╚Ťii. Aceste valori descriu perfect rela╚Ťia dintre partenerii care au petrecut ├«mpreun─â un sfert de secol.

Cu toate c─â majoritatea oamenilor ╚Ötiu c─â aniversarea a 25 de ani de c─âs─âtorie are ca simbol argintul, pu╚Ťini ╚Ötiu cu exactitate originea acestei idei. Aniversarea iubirii ├«n cuplu este un obicei str─âvechi, fiind puternic accentuat ├«n perioada medieval─â.

La vremea respectiv─â, b─ârba╚Ťii boga╚Ťi ofereau so╚Ťiilor lor o cunun─â deosebit─â din argint. Aceasta cununa era o dovad─â a iubirii ╚Öi a devotamentului. Astfel c─â mai t├órziu, celebrarea a 25 de ani de la c─âs─âtorie era marcat─â cu o ceremonie ├«n care so╚Ťia primea ├«n dar o cunun─â din argint, simbolul principal fiind p─âstrat ╚Öi ├«n zilele noastre. De asemenea, la aniversarea a 50 de ani de c─âs─âtorie, so╚Ťia primea o cunun─â din aur.

├Än plus, de-a lungul timpului s-a sugerat c─â argintul este materialul care descrie cel mai bine rela╚Ťia ajuns─â ├«n acest stadiu. Fiind un metal pre╚Ťios rezistent, str─âlucitor, argintul are atributele perfecte pentru a fi simbolul unei rela╚Ťii de durat─â.

Nunta de argint – Ce cadouri po╚Ťi d─ârui la aceast─â frumoas─â aniversare?

├Än func╚Ťie de personalitatea cuplului ╚Öi bine├«n╚Ťeles, de bugetul avut la dispozi╚Ťie, cei doi parteneri decid modul ├«n care celebreaz─â acest moment inedit. Numeroase cupluri aleg s─â s─ârb─âtoreasc─â aceast─â aniversare cu prietenii apropia╚Ťi ╚Öi familia, ├«ntr-o reuniune restr├óns─â. Pentru acest tip de aniversare nu exist─â anumite obiceiuri populare ce trebuie respectate, exist├ónd o libertate total─â ├«n privin╚Ťa organiz─ârii petrecerii.

├Äns─â, un element ce nu lipse╚Öte niciodat─â de la aceast─â aniversare este cadoul. Unele persoane mizeaz─â strict pe un cadou simbolic din argint, f─âc├ónd trimitere la metalul pre╚Ťios atribuit acestei zile importante. ├Äns─â, posibilit─â╚Ťile sunt nelimitate atunci c├ónd vine vorba de a impresiona persoana drag─â.

Idei de cadouri deosebite pentru nunta de argint

image 4

Printre cele mai inspirate cadouri potrivite pentru aceast─â ocazie special─â men╚Ťion─âm:

 • C─âl─âtoriile sunt ├«ntotdeauna o experien╚Ť─â ├«nsemnat─â. O c─âl─âtorie interesant─â ├«ntr-o loca╚Ťie special─â pentru voi (spre exemplu, locul unde a╚Ťi petrecut luna de miere) sau ├«ntr-un ora╚Ö pe care nu l-a╚Ťi vizitat este o idee foarte bun─â.
 • O cin─â romantic─â, ├«ntr-un cadru deosebit. Acest eveniment poate fi celebrat ├«ntr-un cadru intim, la restaurant sau ├«ntr-una din loca╚Ťiile voastre preferate. Este o idee de cadou simpl─â, ├«ns─â una special─â prin prisma ├«nc─ârc─âturii emo╚Ťionale resim╚Ťite. O cin─â romantic─â va fi cu siguran╚Ť─â o surpriz─â pl─âcut─â pentru partenera ta.
 • Aranjamente florale deosebite. Cu certitudine, din categoria daruri de suflet fac parte ╚Öi aranjamentele florale. ├Äntotdeauna florile au putut comunica tacit idei ╚Öi emo╚Ťii profunde pe care ├«n mod normal nu le putem exprima prin cuvinte. Florile prezint─â o frumuse╚Ťe formal─â ╚Öi o mireasm─â deosebit─â care ├«n mod sigur vor aduce z├ómbete pe chipul so╚Ťiei. Spre exemplu, o floare potrivit─â ├«n acest context este irisul, acesta simboliz├ónd promisiune, credin╚Ť─â, speran╚Ť─â ╚Öi ├«n╚Ťelepciune. Prin oferirea acestei flori po╚Ťi transmite un mesaj clar despre intensitatea emo╚Ťiilor tale pentru persoana iubit─â. De asemenea, po╚Ťi opta pentru aranjamente decorative din flori de s─âpun, ele reprezent├ónd o alt─â idee potrivit─â pentru acest context.
 • Seturi interesante de cadou. Pentru aniversarea a 25 de ani de c─âs─âtorie, acest set cadou, ce con╚Ťine o ram─â foto ╚Öi o sticl─â de vin Budureasca. De asemenea, potrivite ├«n acest context pot fi ╚Öi c─ânile personalizate, cu un mesaj deosebit.
 • O sear─â dedicat─â amintirilor. 25 de ani presupun mii de amintiri, dintre care cele mai deosebite probabil c─â au fost surprinse ├«n fotografii. Realizeaz─â un filmule╚Ť scurt, care s─â arate evolu╚Ťia voastr─â ╚Öi care s─â v─â aminteasc─â de cele mai speciale momente ├«mpreun─â.

Concluzii

Exist─â foarte multe idei prin care ├«╚Ťi po╚Ťi impresiona persoana drag─â cu ocazia ├«mplinirii a 25 de ani de c─âs─âtorie. Un dar reprezentativ, realizat din dragoste, care comunic─â tacit despre sentimentele tale este ideal ├«n acest context.

Pentru a surprinde pl─âcut persoana drag─â, 23h Events, ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie o gam─â variat─â seturi de cadou inspira╚Ťionale ╚Öi practice, potrivite pentru aceast─â ocazie special─â. Impresioneaz─â-╚Ťi so╚Ťia cu un cadou memorabil, d─âruit din suflet!

Las─â un r─âspuns