-13%

Pachet 15 baloane numere / cifre la alegere, 3 butelii heliu, 100 baloane 26cm metalizate – FTB192

Prețul inițial a fost: 993,49 lei.Prețul curent este: 863,90 lei.

Stoc epuizat

Pachetul petrecere 15 contine:

15 baloane folie 86 cm, la alegere orice litera si / sau cifre

100 baloane latex 26 cm asortate

3 butelii heliu 3 kg

1 Rola rafie alba 200m pentru legat baloanele

Descriere

Pachetul petrecere 15 contine: 15 baloane folie 86 cm, la alegere orice litera si / sau cifre 100 baloane latex 26 cm asortate 3 butelii heliu 3 kg 1 Rola rafie alba 200m pentru legat baloanele

Utilizarea buteliei cu heliu Echipamentul este usor de folosit: pur si simplu glisati un balon pe adaptor, rotiti incet adaptorul si astfel se realizeaza umplerea balonului. Dupa umplere, trebuie sa faci un nod la capatul balonului. O butelie poate umfla aproximativ 25 baloane latex de 26 cm sau 7 baloane folie de 86 cm. Container sub presiune. A se feri de razele soarelui si a nu se expune la temperaturi de peste 50ºC. A nu se gauri si a nu se arunca in foc, nici dupa golire. A nu se arunca in mediul inconjurator. Aruncati intotdeauna buteliile goale la un centru de colectare a deseurilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu folositi spray-ul catre foc sau orice material incandescent. Asfixiant in concentratie mare. Nu inhalati! Butelia este de unica folosinta! Nu se poate reincarca. Utilizarea buteliei cu heliu nu este periculoasa, deoarece produsul nu este toxic si nici inflamabil. Heliul este destinat umflarii baloanelor, nu inhalarii! Produsul este usor de transportat. Greutatea lui este data de materialul din care este realizata butelia, nu de gazul care se afla in ea, caci acesta are o masa neglijabila. Greutatea produsului este de aproximativ 3 kg. Durata de zbor a unui balon latex este de 24-48 ore iar baloanele de folie pot zbura pana la 21 de zile Va recomandam sa umflati baloanele cu 1-2 ore inainte de inceperea petrecerii.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet 15 baloane numere / cifre la alegere, 3 butelii heliu, 100 baloane 26cm metalizate – FTB192”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *