Pahar personalizat pentru Nasa Mica – FEIS191

(O recenzie client)

48,00 lei

 

Descriere

Spread the love

Paharele sunt din sticla, decorate manual prin tehnica decoupajului: grunduire, vopsire, aplicare tehnica pentru decorare, lacuire.

Paharul se realizeaza in tema paharelor comandate pentru miri / nasi

Set-ul de pahare se poate personaliza cu nume si data.

Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

Intretinere: se spala cu atentie, fara a se folosi detergenti agresivi sau bureti abrazivi. A nu se baga in masina de spalat vase!

 

  • Ce semnifica paharele mirilor, nasilor? La ce se folosesc?

Paharele sunt un detaliu frumos si distinctiv al mirilor si nasilor (in unele cazuri au si socrii). Sunt folosite seara, la restaurant pentru intampinarea invitatilor.

Spre dimineata, dupa ce au sosit toti invitatii, conform traditiei, mirii vor sparge paharele. Recomandam sa aveti un set in plus pe care sa-l pastrati ca amintire.

Conform acestei traditii, cioburile aduc noroc, prosperitate si o casnicie indelungata, plina de fericire. O alta semnificatie ar fi aceea ca daca piciorul paharului ramane intact sau nu, primul copil va fi ori baiat, ori fata.

  • Cand se desfasoara momentul

In apropierea zorilor, mirii ciocnesc paharele cu sampanie unul cu celalalt, cu nasii si familia, dupa care sparg paharele de podea.

1 recenzie pentru Pahar personalizat pentru Nasa Mica – FEIS191

  1. Georgiana Măgăreață (proprietar verificat)

    Am comandat paharele și o plăcută cu Bun Venit.
    Totul a fost de calitate și foarte frumoase. Au rămas o amintire frumoasa atât pentru noi cât și pentru părinți și nasi.
    Mulțumim mult!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…