Pandantiv Murano culoare rosu cu negru – AAB192

159,00 lei

O idee de cadou elegant: păpușică-pandantiv realizată manual din elemente de cristal de Murano și diverse tipuri de mărgele, țesătură neagră lucioasă și tul roșu și negru.
Păpușica vine cu șnur textil reglabil lung de aproximativ un metru.

Culori: roșu și negru
Se poate realiza și în culorile: alb, verde, roz, galben, mov, lila, turcoaz, albastru, roșu, portocaliu etc.

SKU: AAB192 Categorie:

Descriere

O idee de cadou elegant: păpușică-pandantiv realizată manual din elemente de cristal de Murano și diverse tipuri de mărgele, țesătură neagră lucioasă și tul roșu și negru. Păpușica vine cu șnur textil reglabil lung de aproximativ un metru. Culori: roșu și negru Se poate realiza și în culorile: alb, verde, roz, galben, mov, lila, turcoaz, albastru, roșu, portocaliu etc.

Produsul poate fi realizat în 1-10 zile lucrătoare de la lansarea comenzii (în funcție de alte comenzi aflate în lucru și de perioada din an).Dimensiuni aproximative: H = 13,5 cm. Produsele noastre sunt realizate manual, de aceea nu pot fi reproduse identic. – În funcție de tipul de monitor pe care îl utilizați sau de configurația acestuia, culorile pot apărea diferit față de culoarea reală a produsului. – Aceste produse nu sunt jucării!Ele conțin piese mici care ar putea fi înghițite cu ușurință. Nu sunt recomandate copiilor care au sub trei ani, din cauza riscului de a înghiți piesele.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv Murano culoare rosu cu negru – AAB192”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *