petrecerea burlacitelor 23h Events
 • Post category:Blog
 • Post comments:0 Comments

Petrecerea burlacitelor reprezint─â un moment important pentru viitoarea mireas─â. Tocmai de aceea, organizarea st─â la baza ob╚Ťinerii unui rezultat care s─â o bucure at├ót pe ea, c├ót ╚Öi pe domni╚Öoarele de onoare.

SUMAR

Petrecerea burlacitelor – De ce criterii s─â ╚Ťii cont ├«n organizare?

Aspecte cheie pentru o planificare reușită a petrecerii

Petrecerea burlacitelor – Care este secretul unui eveniment cu adev─ârat unic?

Idei inedite pentru petrecerea burlacitelor

Concluzii

Petrecerea este organizat─â de c─âtre domni╚Öoarele de onoare, ├«ns─â este obligatoriu ca dorin╚Ťele miresei s─â fie ├«ndeplinite. Astfel, planificarea trebuie s─â fie bine pus─â la punct ╚Öi s─â mearg─â totul ├«n conformitate cu planul deja existent.

Petrecerea burlacitelor – De ce criterii s─â ╚Ťii cont ├«n organizare?

Punctul de start este poate cel mai complicat din ├«ntreaga organizare, mai ales dac─â e╚Öti o domni╚Öoar─â de onoare care preg─âte╚Öte cu minu╚Ťiozitate evenimentul. G├óndirea unui plan care s─â ating─â toate punctele la care mireasa viseaz─â sun─â mult mai simplu dec├ót este de fapt. De aceea, venim ├«n ajutorul t─âu cu o list─â de criterii esen╚Ťiale care ├«╚Ťi pot face misiunea mai u╚Öoar─â.

Aspecte cheie pentru o planificare reușită a petrecerii

image 3
 • Discut─â cu mireasa – Ea este ├«n centrul aten╚Ťiei, a╚Öadar, trebuie s─â te asiguri c─â ai ├«n vedere viziunea ei cu privire la petrecerea burlacitelor. Preg─âte╚Öte un set de ├«ntreb─âri care ├«╚Ťi poate indica exact ceea ce ar trebui s─â planifici. Exist─â posibilitatea s─â-╚Öi doreasc─â o petrecere mare sau din contr─â, una restr├óns─â. De asemenea, vorbi╚Ťi despre restric╚Ťii ╚Öi, cel mai important, despre lista de invita╚Ťi.
 • Distribuie sarcinile – Nu ├«ncerca s─â pui la punct totul de una singur─â. Toate domni╚Öoarele de onoare ale miresei cu siguran╚Ť─â ├«╚Öi doresc o sear─â special─â pentru ea. Astfel, ├«mpreun─â pute╚Ťi s─â v─â asigura╚Ťi c─â toate aspectele sunt bine planificate ╚Öi puse ├«n aplicare.
 • Selecteaz─â o tematic─â – ├Än cazul nun╚Ťii exist─â numeroase tradi╚Ťii sau obiceiuri care sunt respectate. ├Äns─â, petrecerea burlacitelor ofer─â libertate complet─â din aceast─â perspectiv─â. A╚Öadar, po╚Ťi alege orice tematic─â, fie ea simpl─â sau complex─â. Totu╚Öi, indiferent de ceea ce alegi, nu uita s─â achizi╚Ťionezi accesoriile Bride to be pentru un astfel de eveniment. De exemplu, printre variantele favorite se num─âr─â banderolele, insignele ╚Öi alte elemente definitorii petrecerii.
 • Stabile╚Öte bugetul – Dac─â petrecerea nu este organizat─â de mireas─â, atunci cheltuielile vor fi suportate de c─âtre organizatoare. A╚Öadar, bugetul trebuie stabilit ├«mpreun─â. De asemenea, este important s─â ave╚Ťi ├«n vedere ╚Öi cheltuielile suplimentare care ar putea interveni pe parcurs.
 • Alege o loca╚Ťie potrivit─â – Exist─â numeroase loca╚Ťii ├«n care o astfel de petrecere se poate desf─â╚Öura. ├Än func╚Ťie de bugetul stabilit, alegi ╚Öi loca╚Ťia. Po╚Ťi opta pentru o petrecere clasic─â (o sear─â ├«n club) sau po╚Ťi alege o loca╚Ťie preferat─â de mireas─â.
 • Ocup─â-te de rezerv─âri – Dac─â dore╚Öti s─â organizezi un moment cu adev─ârat deosebit, atunci rezerv─ârile reprezint─â o necesitate. ├Än cazul unor bilete de avion sau unor bilete la concert rezerv─ârile trebuie f─âcute din timp! Astfel, evi╚Ťi costurile crescute sau chiar indisponibilitatea rezerv─ârilor.

Petrecerea burlacitelor – Care este secretul unui eveniment cu adev─ârat unic?

La baza unei petreceri cu adev─ârat deosebite stau micile detalii. A╚Öadar, ofer─â o aten╚Ťie deosebit─â urm─âtoarelor elemente:

 • Fotograful – Dac─â natura evenimentului permite angajarea unui fotograf profesionist, nu ezita s─â o faci! De asemenea, o ╚Öedin╚Ť─â foto ├«nainte de petrecerea propriu-zis─â este cu adev─ârat o idee ingenioas─â! ├Än acest context, pentru a ob╚Ťine fotografii cu adev─ârat semnificative po╚Ťi achizi╚Ťiona baloane folie Bride to be.
 • Surprize – Cui nu ├«i plac surprizele? Fii creativ─â ╚Öi surprinde-o pe mireas─â, dar ╚Öi invitatele ├«n seara petrecerii! Po╚Ťi alege orice surpriz─â crezi c─â este potrivit─â pentru eveniment. Printre variantele cele mai populare se num─âr─â tatuajele temporare ╚Öi momentele artistice.
 • Set cadou pentru mireas─â – Cadoul nu este obligatoriu cu o astfel de ocazie, ├«ns─â cu siguran╚Ť─â ├«i va aduce un z├ómbet pe chipul miresei. A╚Öadar, stabile╚Öte ├«mpreun─â cu toate domni╚Öoarele de onoare care este cel mai potrivit cadou pentru prietena voastr─â. Nu uita╚Ťi totu╚Öi s─â selecta╚Ťi ceva memorabil ╚Öi semnificativ!

Idei inedite pentru petrecerea burlacitelor

image 4

E╚Öti ├«n pan─â de idei ├«n leg─âtur─â cu ce ar trebui s─â organizezi pentru mireas─â? Atunci, aceste idei ingenioase cu siguran╚Ť─â te vor ajuta s─â adop╚Ťi o decizie bun─â:

 • Turul cluburilor din ora╚Ö – Este varianta ideal─â pentru cineva care ├«╚Öi dore╚Öte s─â retr─âiasc─â nop╚Ťile de petrecere din studen╚Ťie. Recomandat este s─â alc─âtuie╚Öti ╚Öi o list─â cu localurile pe care le-a╚Ťi putea vizita.
 • City break – Dac─â miresei ├«i place s─â c─âl─âtoreasc─â, atunci o vacan╚Ť─â este ideea cea mai potrivit─â pentru petrecerea burlacitelor. Po╚Ťi selecta fie o loca╚Ťie favorit─â a viitoarei mirese, fie o loca╚Ťie cu totul inedit─â pe care nu a╚Ťi reu╚Öit s─â o vizita╚Ťi ├«mpreun─â.
 • O zi la spa – Cu to╚Ťii ╚Ötim c├ót de stresant─â este planificarea unei nun╚Ťi, astfel c─â un moment de relaxare va fi cu siguran╚Ť─â bine-venit.

Concluzii

Petrecerea burlacitelor este fără îndoială, un moment special pentru mireasă, fiind planificat cu câteva săptămâni în urmă de domnișoarele de onoare. Organizarea unei astfel de petreceri nu e ușoară, însă rezultatul va fi un eveniment de neuitat pentru viitoarea mireasă.

Dac─â ai nevoie de suport in organizarea petrecerii burl─âci╚Ťelor, 23h Events pune la dispozi╚Ťie numeroase produse ╚Öi servicii care s─â te ajute ├«n planificarea momentului. De asemenea, 23h Events vine ├«n sprijinul mirilor cu numeroase solu╚Ťii care s─â eficientizeze organizarea nun╚Ťii.

Las─â un r─âspuns