Cabina foto la nunta voastra 1

Marea majoritate a cuplurilor isi doresc idei unice pentru organizarea nuntii, detalii care sa impresioneze invitatii si sa sugereze originalitatea si farmecul aparte al evenimentului.

Cabina foto la nunta voastra 1

Singuri, in doi sau in grupuri va puteti amuza cu acest photocall, folosind o recuzita interesanta, diverse costume, masti haioase.

Cabina foto la nunta voastra 2

Cabina foto photobooth – recuzita diversificata

Cabina photobooth profesionista poate fi definita ca un studio fotografic portabil. Care poate fi pus la dispozitia voastra si a invitatilor, aceasta include si o zona in care se afla o masa sau cosuri unde sunt expuse diverse elemente de recuzita.

Masti, costume, accesorii (mustati, ochelari de soare, coroane de regi, printese, sabii, etc pentru deghizare si realizarea unor fotografii senzationale.

Personal calificat

De obicei, pachetul photobooth ofera clientilor o echipa tehnica si profesionista pentru a realiza poze doritorilor intr-un anumit interval de timp, in general dureaza in jur de o ora jumate. In plus, echipa Photobooth trebuie sa selecteze din totalitatea pozelor pe cele mai bune.

Sunt persoane care folosesc anumite rame decorate, pentru a recrea un décor natural: fundaluri decorate cu ghirlande, paleti reciclati si ornamentati cu flori, panglici, decoratiuni din hartie, etc.

Accesorile necesare pentru a completa decorul pot fi alese in functie de o tematica anume, dar nu este obligatoriu.

Cabina foto

O alta varianta este inchirierea unei cabine foto, in care invitatii pot intra si pot beneficia de instantanee, fie deghizandu-se cu diverse elemente de recuzita, fie pozand natural.

Cabina foto are avantajul ca puteti obtine mai multe copii ale pozelor si faptul ca pot avea imprimat un logo al nuntii, data si numele mirilor.

Un alt exemplu este cel al cabinei foto digitale, cu touch screen, care salveaza pozele intr-un cloud. Astfel le poti lasa invitatilor parola si  adresa web unde le pot accesa, acesta reprezentand un cadou-surpriza.

Oglinda magica

Oglinda magica este un tip de cabina foto de ultima generatie, care este usor de utilizat cu ajutorul touch screen-ului.

Realizeaza copiile fotografiilor dorite, cu diverse dimensiuni, care pot fi trimise catre diverse retele de socializare si. In plus pot fi scrise diverse dedicatii pe oglinda, care vor fi tiparite pe poze.

Sunt o multime de idei, una mai interesanta ca alta pentru a personaliza nunta, pentru a crea poze formidabile, apeland la photocall, cabina foto sau oglinda magica, iar pentru decor, recuzita puteti apela la resursele nelimitate ale imaginatiei.

23h Events este portalul de care ai nevoie pentru a gasi cei mai importanti furnizori pentru nunta ta.

Lasă un răspuns