Set 10 pahare nunta pentru miri & nasi si socri, model deosebit cu margelute – FEIS402030

660,00 lei

 

Descriere

Set 10 pahare pentru miri, 2 perechi de nasi si socri mici si mari, din sticla, decorate manual cu margelute si perlute pe sarma. Paharele au stikere atasate cu: Mireasa, Mire, Nasul, Nasa etc.

Paharele sunt deosebite, special create pentru un eveniment unic.

 

Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

Intretinere: se spala cu atentie, fara a se folosi detergenti agresivi sau bureti abrazivi. A nu se baga in masina de spalat vase!

 

  • Ce semnifica paharele mirilor, nasilor? La ce se folosesc?

Paharele sunt un detaliu frumos si distinctiv al mirilor si nasilor (in unele cazuri au si socrii). Sunt folosite seara, la restaurant pentru intampinarea invitatilor.

Spre dimineata, dupa ce au sosit toti invitatii, conform traditiei, mirii vor sparge paharele. Recomandam sa aveti un set in plus pe care sa-l pastrati ca amintire.

Conform acestei traditii, cioburile aduc noroc, prosperitate si o casnicie indelungata, plina de fericire. O alta semnificatie ar fi aceea ca daca piciorul paharului ramane intact sau nu, primul copil va fi ori baiat, ori fata.

  • Cand se desfasoara momentul

In apropierea zorilor, mirii ciocnesc paharele cu sampanie unul cu celalalt, cu nasii si familia, dupa care sparg paharele de podea.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 10 pahare nunta pentru miri & nasi si socri, model deosebit cu margelute – FEIS402030”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…