Set 2 pahare handmade pentru miri sau nasi, AHGL1104

131,00 lei

Descriere

Pahare miri/ nasi lucrate manual din pasta polimerica fimo. Sunt concepute cu pasiune si din dragoste pentru ce este frumos si unic.

Paharele sunt cu picior in nuanta de bronz, decorate cu flori de diferite dimensiuni.

Paharele sunt lucrate si pictate manual in culori speciale create pentru sticla pentru a pastra emotia evenimentului pentru mult timp in siguranta.

Cu un design unicat, paharele handmade  pot aduce un plus de rafinament si originalitate nuntii voastre; un eveniment atat de important in vietile noastre.

Modelul decorativ este realizat manual, de aceea mici diferente intre produse pot exista.

Termen de realizare: 7-10 zile lucratoare.

Intretinere: Se spala cu atentie, evitandu-se manipularea agresiva. A nu se baga la masina de spalat vase!

 

  • Ce semnifica paharele mirilor, nasilor? La ce se folosesc?

Paharele sunt un detaliu frumos si distinctiv al mirilor si nasilor (in unele cazuri au si socrii). Sunt folosite seara, la restaurant pentru intampinarea invitatilor.

Spre dimineata, dupa ce au sosit toti invitatii, conform traditiei, mirii vor sparge paharele. Recomandam sa aveti un set in plus pe care sa-l pastrati ca amintire.

Conform acestei traditii, cioburile aduc noroc, prosperitate si o casnicie indelungata, plina de fericire. O alta semnificatie ar fi aceea ca daca piciorul paharului ramane intact sau nu, primul copil va fi ori baiat, ori fata.

  • Cand se desfasoara momentul

In apropierea zorilor, mirii ciocnesc paharele cu sampanie unul cu celalalt, cu nasii si familia, dupa care sparg paharele de podea.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 2 pahare handmade pentru miri sau nasi, AHGL1104”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *