Set 2 pahare nunta, personalizate prin gravura, pentru Miri, din Cristal Bohemia – KLTM304001

269,80 lei

 

Descriere

Set 2 pahare pentru miri, din cristal bohemia, cu decor auriu in partea de jos. Paharele sunt gravate cu laser si personalizate cu numele mirilor si data evenimentului. Culoarea gravurii (scris si siluete)  poate fi ALBA sau NEAGRA, la alegere.

Intretinere: se spala cu atentie, fara a se folosi detergenti agresivi sau bureti abrazivi. A nu se baga in masina de spalat vase!

Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

 

  • Ce semnifica paharele mirilor, nasilor? La ce se folosesc?

Paharele sunt un detaliu frumos si distinctiv al mirilor si nasilor (in unele cazuri au si socrii). Sunt folosite seara, la restaurant pentru intampinarea invitatilor.

Spre dimineata, dupa ce au sosit toti invitatii, conform traditiei, mirii vor sparge paharele. Recomandam sa aveti un set in plus pe care sa-l pastrati ca amintire.

Conform acestei traditii, cioburile aduc noroc, prosperitate si o casnicie indelungata, plina de fericire. O alta semnificatie ar fi aceea ca daca piciorul paharului ramane intact sau nu, primul copil va fi ori baiat, ori fata.

  • Cand se desfasoara momentul

In apropierea zorilor, mirii ciocnesc paharele cu sampanie unul cu celalalt, cu nasii si familia, dupa care sparg paharele de podea.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 2 pahare nunta, personalizate prin gravura, pentru Miri, din Cristal Bohemia – KLTM304001”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…